• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čudno saopštenje o Rikardu - "Želimo mu sve najbolje": Napadač Partizana se povrijeđen i(li) uvrijeđen vratio iz Afrike

Autor Dragan Šutvić

Fudbalski savez Zelenortskih Ostrva se oglasio saopštenjem o Rikardu.

 rikardo gomeš zelenortska ostrva saopštenje saveza Izvor: MN PRESS

Najbolji fudbaler Partizana ovog ljeta, povratnik Rikardo Gomeš, bio je tema saopštenja Fudbalskog saveza Zelenortskih Ostrva pošto je zbog povrede morao da napusti kamp reprezentacije.

Gomeš se na okupljanju reprezentacije pojavio povrijeđen, potom je bio na terapijama i radio je bez lopte tako da nije mogao da zaigra proti Centralnoafričke Republike (1:1), dok nije na raspolaganju ni za meč sa Nigerijom i već se vratio u Beograd - zbog čega u njegovom državnom timu ne djeluju preterano zadovoljni.

Možda će vas zanimati

U saopštenju su taksativno naveli kako je tekao njegov boravak u reprezentaciji, da bi potom naveli da je 4. septembra Gomeš odlučio da napsuti hotel u kom je ekipa bila smještena.

"Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smještaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva. Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumijevaju da se bude starter, iskorišćena izmjena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca", navodi se u čudnom saopštenju i dodaje:

"Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu".

Fudbaler koji je za Zelenortska Ostrva odigrao 14 mečeva i postigao četiri gola se u međuvremenu nije oglašavao, a svakako ćemo i od njega čuti drugu stranu priče - da li je povreda ili nešto drugi u pitanju?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC