• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Rikardo - Povlačim se, neću više igrati: Pobjesnio na reprezentaciju zbog sramnog tretmana

Autor Dragan Šutvić

Uplašili su se u Partizanu da je povrijeđen, ali...

 rikardo gomeš ne želi više da igra za zelenortska ostrva Izvor: MN PRESS

Saopštenje Fudbalskog saveza Zelenortskih Ostrva u kome su "potkačili" Rikarda Gomeša nam nije dalo odgovor šta se desilo sa napadačem Partizana, ali je ubrzo on sam riješio sve dileme.

Rikardo Gomeš nije povrijeđen, nego ne želi više nikada da igra za reprezentaciju svoje zemlje.

Možda će vas zanimati

U poruci u kojoj je objavio na Instagramu objasnio je da je nezadovoljan statusom u reprezentaciji i da se zbog toga povlači, a sve pošto su ga potpuno ignorisali na treninzima. FS Zelenortskih Ostrva je naveo da je Gomeš stigao povrijeđen i da je zbog toga radio odvojeno, a napadaču se nije svidjelo kada je vidio da ne računaju na njega.

"Tokom svih ovih godina uvijek sam poštovao pozive koje sam dobijao za državni tim, čak i u situacijama u kojima bi bilo preporučljivo odbiti ili privremeno odustati od igranja, a sve stavljajući reprezentaciju iznad lične ambicije i ambicije klubova. Međutim, nakon treninga za utakmicu protiv Nigerije bilo je jasno da moja pomoć nije potrebna, jer uprkos dugom putovanju iz Srbije bilo je jasno da stručni štab ne računa na mene ni za prvi, ni za drugi tim. Moram da napomenem da su na tom treningu napravljena dva tima i bio sam izostavljen iz oba", napisao je Gomeš.

Naveo je da se veoma žrtvovao pošto je putovao iz Srbije na Zelenortska Ostrva, a svojim sunarodnicima je objasnio da je odluku donio konsultujući se sa ljudima koji su mu najviše pomogli.

"Povlačim se iz reprezentacije i ostavljam mjesto za one koji čekaju priliku. Nikada nisam osjetio, niti ću, veći ponos od igranja za reprezentaciju i želim našem timu svu sreću, a mi da svi navijamo za njega", poručio je napadač Partizana koji je ove sezone postigao već 11 golova.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC