Potpisao!

Bivši Partizanov talenat će igrati poslije 14 mjeseci: Preživio tešku saobraćajku, sad se vraća u Superligu Srbije!

Autor Dragan Šutvić

Nekada je važio za velikog talenta u Humskoj, ali je njegova karijera imala čudan tok.

Izvor: MN PRESS

Predviđana mu je sjajna karijera jer talenat nikada nije bio sporan, ali Nikola Ninković (26) će karijeru pokušati da oživi u Proleteru sa Slane Bare!

Nakon odlaska iz Partizana u kom je djelimično ostao nedorečen, zatim i lutanja po italijanskim klubovima i teške saobraćajne nesreće koju je preživio, ofanzivac će kroz Superligu Srbije imati priliku da se vrati na pravi put.

Popularni Džigi je prethodnih dana trenirao sa BASK-om, beogradskim trećeligašem, ali se znalo da samo čeka pravu ponudu kako bi potpisao ugovor. Pričalo se o interesovanju Čukaričkog, pominjao stidljivo i povratak u Seriju B, ali je na kraju završio u Novom Sadu.

Tamo će imati odličnu priliku da u kontinuitetu igra fudbal, a prethodnih godina falilo mu je baš to.

Posljednji Ninkovićev klub bila je Breša, u kojoj se zadržao manje od pola godine i sa kojom je raskinuo još u maju. Za nju nije ni debitovao, a ni u jesenjem dijelu prethodnog prvenstva nije nosio dres Askolija. Razlog za dugo odsustvo jeste saobraćajna nesreća koju je fudbaler preživio i od koje se mjesecima oporavljao.

Svojevremeno je, dok je bio talentovani fudbaler Partizana, upisao 11 nastupa za mlađe reprezentativne selekcije Srbije.