NA NOVOM STADIONU

Protiv Partizana idemo na pobjedu, kao i uvijek: TSC smijenio Krstajića pa hoće da zaustavi lidera - Imamo šansu!

Autor Nemanja Majstorović

Kako najavljuju, biće to praznik fudbala u Bačkoj Topoli.

Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana zabilježili su prvi poraz u Konferencijskoj ligi u četvrtak uveče, pošto ih je u Humskoj savladao Gent.

To je prvi poraz crno-bijelih na svom stadionu poslije 40 utakmica, ali već u nedelju stiže novi izazov u vidu gostovanja TSC-u u Bačkoj Topoli (nedjelja 13.30).

Partizan će željeti da nastavi sa serijom pobjeda u domaćoj Superligi, ali rival je tim koji je četvrti na tabeli i koji je prethodne sedmice smijenio Mladena Krstajića.

Šef stručnog štaba Mirko Jovanović, koji ga je privremeno zamjenio, vjeruje da bi njegov tim mogao da se odlično pokaže protiv lidera prvenstva.

"Poslije dva poraza u prethodnim utakmicama, očekujem da u predstojećoj igramo mnogo bolje. Utakmica protiv Partizana će biti praznik fudbala u Bačkoj Topoli i prilika da naši momci daju maksimum i odigraju partiju kojom će i oni i publika biti zadovoljni", rekao je Jovanović.

On navodi da je dolazak crno-bijelih u Bačku Topolu dovoljan povod da svi budu maksimalno inspirisani.

“Vjerujem da nema potrebe da posebno motivišem ekipu. Igramo na svom stadionu, pred svojom publikom, i najbitnije nam je da popravimo utisak sa utakmice protiv Proletera, koja je bila dosta slaba. Nadam se povoljnom rezultatu. Mi kao ekipa uvek idemo na pobedu i tako će biti i u nedelju", dodao je Jovanović.

Defanzivac TSC-a i bivši igrač Crvene zvezde Marko Petković je istakao da se nada lijepoj i otvorenoj utakmici koja će biti atraktivna za navijače.

"Partizan trenutno ima jednu od najboljih postava u posljednje vrijeme. Prvi su na tabeli i u odličnoj su formi, ali mi se ne predajemo. Znamo da imamo šansu i probaćemo da je iskoristimo. Igraćemo pred našom publikom, pred punim stadionom, i vjerujem da će nam podrška navijača mnogo značiti", kazao je Petković.