• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dopalo mi se što Novak nije rekao da li je vakcinisan: Nanio mu najteži poraz, ali ga brani od napada - I ja ću kao on!

Autor Nemanja Majstorović

Danil Medvedev je ponudio svoje viđenje situacije o aktuelnoj temi.

 Danil Medvedev stao u odbranu Đokovića po pitanju vakcinacije Izvor: Profimedia/usopen.org/Printscreen

Mnogo polemike u svjetskom tenisu posljednjih nedjelja tiče se vakcinacije tenisera i njihovog eventualnog učešća ili neučešća na Australijan openu.

Novak Đoković je od svjetskih medija ponovo bio na udaru zbog toga što nije želio da otkrije da li je vakcinisan, a u svemu ga je podržao drugi teniser svijeta Danil Medvedev.

Možda će vas zanimati

Đoković je nedavno ponovio da neće da kaže da li jeste ili nije primio vakcinu protiv korona virusa, što je dovelo donovih "prozivki" iz Australije. Tamo će vakcina biti obavezna za one koji budu željeli da igraju na prvom grend slemu sezone, a o svemu se oglasio i Medvedev.

Osvajač US opena je stao na stranu Srbina.

"Dopalo mi se šta je Novak rekao o tome. Rekao je da je vakcinacija privatna stvar i da ne bi trebalo da se objavljuje javno, takođe sam i ja odlučio da ne objavljujem medicinske stvari", počeo je Medvedev za "Eurosport".

"Naravno, svi igraču mogu da kažu da su povrijeđeni, ali će morati da im se vjeruje na riječ. Neću reći da li sam vakcinisan ili nisam. Želim da igram u Australiji. Pravila su jasna: Ako nisi vakcinisan, moraš da ideš u karantin na dvije nedjelje."

Osim toga, Medvedev je govorio i o svojim ciljevima u nastavku karijere.

"Moj cilj je da osvojim što više grend slem titula, da postanem broj jedan i da bude na vrhu još mnogo, mnogo godina. Zbog toga trenira i nastaviću to da radim, čak i sa većom posvećenošću. Ali opet, moj glavni cilj je da napredujem i to zahtjevam od sebe. Nemoguće je osvojiti sve, niko nije pobjedio na 60 mečeva zaredom, ali ako igrate dobro biće pobjeda."

On se dotakao i dominacije "velike trojke" koja se polako bliži kraju.

"Kao i sve u životu, i njihova dominacija će proći. Rodžer i Rafa su završili sezonu ranije, imali su povrede, nisu, zapravo, ni igrali na US Openu. Ali ipak, od 20 posljednjih grend slem titula 17 ili 18 su uzela ova tri igrača. Oni su najbolji teniseri u istoriji. Zbog činjenice da stare postaće malo lakše za nas da igramo sa njima. Po tom pitanju smo imali sreće", zaključio je Medvedev.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC