Vidjećemo šta će biti

Poketina pitali zašto je izveo Mesija, on zabrinuo navijače: Moramo da sačekamo, Leo nije mogao više!

Autor Dragan Šutvić

Evo zbog čega nije bilo Mesija u drugom poluvremenu.

Izvor: Profimedia

Niko nije očekivao ono što se desilo na meču Lila i PSŽ-a. Prvo je Lil poveo u prvom poluvremenu, a onda je na odmoru Lionel Mesi ostao u svlačionici. 

On je zamijenjen Maurom Ikardijem, koji je kasnije na kontroverzan način učestvovao kod prvog gola PSŽ-a. Na kraju je ispalo da je Poketino napravio pravu odluku i PSŽ je golom Anhela Di Marije pobijedio. 

Poslije meča sve je zanimalo zašto je trener odlučio da izvadi Mesija iz igre. 

"Moraćemo da sačekamo, pričali smo sa doktorima na poluvremenu i ovo je mjera predostrožnosti. Nije mogao da nastavi, a nadamo se da nije ništa ozbiljno", rekao je Poketino. 

Sada slijedi duel sa Lajpcigom u Ligi šampiona, a Poketino se nada da bi Mesi mogao da bude potpuno spreman za ovaj meč. 

"Moramo da igramo bolje i želimo da igramo bolje. Ne mislimo da smo igrali dovoljno dobro, ali mislim da moramo da damo timu vremena", dodao je Poketino. 

Sa njim se složio i sportski direktor PSŽ-a Leonardo i javno je podržao trenera.

"Kada pričamo o treneru, previše ga kritikuju. Svi sve gledamo, ali Maurisio Poketino je prije nego što je došao u klub bio jedan od pet najboljih trenera na svijetu, a sada se to ne važi?", zapitao se on.