• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta se dešava s Mesijem u PSŽ-u? Tjeri Anri brani Argentinca zbog loših igara u Francuskoj - razlog je jedan detalj?

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Legendarni francuski igrač Tjeri Anri pokušava da odbrani Lionela Mesija.

 tjeri anri o lionelu mesiju i problemima u pari sen žermenu Izvor: Profimedia

Kada pročitate statistiku koja kaže - četiri utakmice, nula golova, nula asistencija u najjačoj ligi Francuske malo ko pomisli na jednog fudbalera.

Prva pomisao je vjerovatno neki mlađi igrač koji dobija šansu na "kašičicu" i bori se za mjesto u timu. Istina je drugačija, u pitanju su brojke Lionela Mesija.

Možda će vas zanimati

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena se ne snalazi u novom timu. Od kada je došao u Pari Sen Žermen muči se da pronađe onu pravu formu.

Činjenica je da je imao probleme sa povredama, ali je isto tako zabrinjavajući podatak da se toliko muči u domaćem šampionatu, dok je u Ligi šampiona za sada dao tri gola.

Šta je problem? Pokušao je razloge toga da pronađe legendarni Tjeri Anri.

"Suviše je izolovan, nema loptu u nogama. Ne mogu da kažem da je tužan ili da mu nešto ne odgovara, već samo da je izolovan. Volim više da ga gledam u sredini, odatle diktira tempo, u tome je najbolji", rekao je Anri.

Kao glavni problem ističe taktičku postavku.

"Mesi ne može da napravi toliku razliku na desnoj strani. Moram da naglasim da nemam uvid u taktičke varijante i ideje, da li je možda dogovor da se izvlači na stranu ili ne. Ono što je vidljivo jeste da Poketino još uvijek nije uklopio najveće zvijezde."

Parižan imaju još jedan veliki problem - Kilijana Mbapea. Jedan od najvećih talenata u svetu fudbala je ljetos želio da ode u Real, a ako ne produži saradnju u januaru bi mogao da potpiše za Madriđane predugovor i da na ljeto ode bez obeštećenja.

"PSŽ je i dalje Kilijanov tim, cijeli tim radi na tome da on bude najbolji. Lopta se najčešće njemu daje. U svakoj ekipi jedan igrač mora da ima ključeve kako bi sve funkcionisalo kako treba. Problem ovde je što imate više igrača koji žele te ključeve", zaključio je Anri.

Da stvari budu gore za Mesija na društvenim mrežama se proširio snimak na kom ga Dimitri Paje fintom vara i baca na zemlju.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC