OPA!

Ćavi šokirao Barsu - njega vratite pod hitno: Propada posao od 36 miliona evra, a klubu potreban svaki dinar!

Autor Dragan Šutvić

Tražio je da se vrati sa pozajmice bez obzira na sve.

Izvor: Profimedia

Ćavi Ernandez je preuzeo Barselonu i polako je počeo da je pravi po svom ukusu. Prvo je igračima saopštio pet važnih pravila, potom je sa rukovodstvom pričao o tome ko je "precrtan" i koga želi da dovede već u januaru, dok je tu i jedan fudbaler koga bi želio da vrati na "Nou Kamp".

U pitanju je Fransisko Trinkao koga je Ronald Kuman pozajmio Vulverhemptonu ovog ljeta, međutim Ćavi ga vidi u Barseloni i zbog toga je spreman da "sruši dogovor" koji imaju dva kluba.

Portugalski list "Rekord" piše da je problem opet oko novca, pošto je poznato da je Barsa u finansijskim problemima.

Zato su pozajmili Trinkaoa i za to dobili šest miliona evra, a plan je bio da ga Vulverhempton, ako budu zadovoljni, potom otkupi za 30 miliona. Ipak, Ćavi ne želi da se to desi, pa je tražio da se ugovor o pozajmici poništi i da Portugalac već na zimu bude vraćen u Barselonu.

Tako bi propao "dil" od 36 miliona evra, i to u vrijeme kada je Barseloni neophodan novac, međutim u klubu su prihvatili da za sve slušaju Ćavija i neće praviti problem. Ali, Vulverhempton hoće...

Trinkao se nije istakao posebno u Engleskoj i do sada je odigrao devet golova i postigao jedan gol.

Prethodno je u Barselonu stigao iz Brage za 31 milion evra, a u prvoj sezoni u katalonskom klubu odigrao je 42 utakmice i tri puta zatresao mrežu, ali je obično ulazio sa klupe.