FOTO

Srpski golman se vratio kući prije svih - otkriveno zašto: Rajković nije bio na dočeku sa ekipom, zbog važnog razloga!

Autor Bojan Jakovljević

Evo gdje je bio čuvar mreže reprezentacije za vrijeme dočeka ekipe na aerodromu.

Izvor: MNPRess/instagram/printscreen/rajovic_ana

Reprezentativci Srbije vratili su se u ponedjeljak uveče iz Lisabona, gdje su spektakularno pobijedili Portugal i direktno otišli na Svjetsko prvenstvo u Katar.

Za to vrijeme, među njima nije bio golman "orlova" Predrag Rajković, koji se malo ranije vratio kući zbog važnog razloga - prvog rođendana svog djeteta, sina Tadije.

Na društvenim mrežama "isplivale" su slike pripreme za proslavu, kojoj će vjerovatno prisustovati i ostali članovi tima koji je Srbiju odveo na Mundijal 2022.

Rajković, golman francuskog Remsa i šampion svijeta sa Srbijom u omladinskom uzrastu, u braku sa suprugom Anom ima dva sina, jer Tadija ima i godinu starijeg brata Relju,

Dok su Rajkovići spremali proslavu, na dočeku na Aerodromu "Nikola Tesla" bilo je emotivno, bučno zbog trubača i pjesme navijača, a poruke javnosti poslali su selektor Dragan Stojković Piksi, kapiten Dušan Tadić i strijelac gola odluke Aleksandar Mitrović.

Sigurno je da će kasnije u toku večeri ponovo svi biti na okupu, da zajedno proslave veliki uspjeh srpskog fudbala i sporta u cjelini.