• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Heroji su stigli! Sjajan doček za fudbalere Srbije na aerodromu: Avion prošao ispod vodenog luka, euforija zbog "orlova"

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kako izgleda doček za "orlove" poslije istorijskog uspjeha!

 fudbaleri srbije doputovali u beograd nakon pobjede protiv portugala Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Heroji su se vratili kući! Reprezentacija Srbije stigla je u Beograd iz Lisabona, nakon najveće pobjede srpskog reprezentativnog fudbala još od Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi 2010. i trijumfa protiv Njemačke. I dočekani su sjajno!

Možda će vas zanimati

Na Aerodromu "Nikola Tesla" u znak zahvalnosti i poštovanja prema ekipi i stručnom štabu selektora Dragana Stojkovića Piksija formiran je vodeni luk.

Ispod tog luka, prošao je avion koji je nosio učesnike Svjetskog prvenstva od mjesta uspjeha u Lisabonu, do glavnog grada, gdje će se narednih godinu dana željno iščekivati početak Mundijala u Kataru.

Avion je prizemljen oko 20.30, a nedugo potom fudbaleri i stručni štab izaći će pred veliki broj fotoreportera, novinara, navijača...

Odmah poslije Piksija iz aviona izašli su kapiten Dušan Tadić, golgeter Aleksandar Mitrović, Stefan Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Nikola Milenković, Andrija Živković, Aleksa Terzić, predstavnici Fudbalskog saveza Srbije.

Selektor je potom stao pred novinare.

"Čekali smo da se vratimo i dočekali smo, atmosfera je odlična, sve je u najboljem redu, sve što je urađeno je zasluženo i Srbija ima pravo da slavi. O čemu sad sanjam? Da odem do kuće. Previše je bilo i pritiska i od rezultata i od igre, ali najvažnije je da smo reprezentovali našu zemlju na najbolji mogući način", rekao je Piksi

"Nema limita. Ovim igračima tek predstoji lijepa budućnost. Pitajte malo i njih nešto", dodao je Stojković, dok su iza njega sve glasnije odjekivali zvuci trubača.

"Imamo vremena da večeras proslavimo, pa ćemo vidjeti", rekao je Aleksandar Mitrović poslije dolaska. "Selektor je uticao na ovo, donio je novu energiju, nešto novo, što nismo imali, velike zasluge su njegove. Izvukao je najbolje iz svakog igrača, napravio tim, kolektiv. Šta da kažem? Veliko veče i kada vidim ovo, da nam motivaciju da guramo i da nižemo nove uspjehe", dodao je strijelac odlučujućeg gola.

Podsjetimo, mada već cijeli svijet dobro zna, reprezentacija Srbije plasirala se na Mundijal golom Aleksandra Mitrovića u 90. minutu utakmice na stadionu Benfike, čime je poslala Portugalce u baraž za odlazak u Katar u jesen 2022.

PROČITAJTE I OVO

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC