U CENTRU PAŽNJE

Odbio vakcinu, zarazio se koronom, pa bi ipak da se cijepi? O zvijezdi Bajerna bruji Njemačka, a selektor ga brani!

Autor Haris Krhalić

Kimih je ponovo u centru zbivanja...

Izvor: Profimedia

Nove vijesti iz Minhena o Jošui Kimihu! Nakon brojnih vijesti da fudbaler Bajerna odbija da se vakciniše protiv korona virusa, zbog čega je klub planirao da ga čak i kazni, sada iz Njemačke stiže, za mnoge, očekivana vijest.

Kimih je pozitivan na korona virus!

Fudbaler Bajerna je u prethodnom periodu bio protiv toga da se vakciniše, zbog čega mu čak nije bilo dozvoljeno da odsjeda u timskom hotelu sa ostatkom ekipe.

 Potom su uslijedile vijesti da će ga Bajern kazniti blizu 800.000 evra, zbog toga što je propuštao mečeve tima upravo zbog njegovih čestih odlazaka u karantin.

Propustio je meč sa Augsburgom za vikend i Dinamo Kijevom u Ligi šampiona, ali sada iz Njemačke stižu informacije i da se zarazio, i to samo dva sata nakon objave da je i napadač Bajerna Erik Maksim Čupo Moting takođe zaražen.

Sada će Kimih morati da ostane u karantinu, dok u potpunosti ne ozdravi, ali je zanimljiva i kasnija izjava selektora Nemačke Hansija Flika.

"Kimiha ne treba kriviti za veći broj zaraza u Bajernu. Pričao sam sa njim i mislim da sada ide ka tome da će se vakcinisati", otkrio je Hansi Flik.

U svakom slučaju, Bajern ni u narednom periodu neće moći da računa na jednog od svojih najplaćenijih igrača, pošto Kimih zarađuje oko 20.000.000 evra godišnje.

Tagovi