• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo je sastav Partizana za ovjeru evropskog proljeća: Stanoje na mukama - čeka se i biser tima!

Autor Haris Krhalić

Crno-bijeli će u Estoniji biti bez najmanje petorice prvotimaca, kapiten Lazar Marković neće početi meč, a ni tu nije kraj problemima Partizana.

 partizan flora sastavi Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Partizana su stigli u Talin, gdje će u četvrtak (16.30) pokušati da protiv Flore ovjere plasman u nokaut fazu Konferencijske lige i to utakmicu prije završetka obaveza u grupi B.

Ekipa Aleksandra Stanojevića će na ovom susretu biti bez najmanje petorice prvotimaca, ali će protiv šampiona Estonije učiniti sve da "dovrše posao" i sa nova tri boda zapečate evropsko proljeće.

Ipak, neće crno-bijelima biti nimalo lako. Trener Stanojević najavljuje drugačiji meč u odnosu na onaj u Beogradu kada je njegov tim slavio 2:0, a važan aspekt u cijeloj priči je i veliki broj povreda igrača.

Možda će vas zanimati

Stanojević ne može da računa na Bibarsa Natha, Nikolu Terzića, Ivana Obradovića i Filipa Holendera, dok je Igor Vujačić odsutan zbog pozitivnog testa na korona virus. Da stvar bude gora, ni to nije sve, jer su pod znakom pitanja Nemanja Jović i Lazar Marković.

Ko će onda biti u timu Partizana protiv Flore?

MILETIĆ POČINJE UZ SANIČANINA

Izvor: MN PRESS

O pitanju golmana ni ovog puta nema dilema, pa će među stativama biti Aleksandar Popović. Ispred njega, štoperski tandem će činiti Nemanja Miletić, kao zamjena za odsutnog Vujačića, i Siniša Saničanin.

Njih dvojica će igrati između Aleksandra Miljkovića na desnom i Slobodana Uroševića na levom beku.

Na toj strani crno-bijeli i nemaju drugu opciju kada je Ivan Obradović van stroja, ali i Urošević je izvanrednim pogotkom i čitavom partijom u Gentu potvrdio da je jedan od igrača na koje Stanojević voli da se osloni.

JOJIĆ IPAK NA KLUPI

Izvor: MN PRESS

Promjena se očekuje u veznom redu. Na sredini terena će uz Sašu Zdjelara ovog puta biti Aleksandar Šćekić, kao dodatni defanzivni "osigurač" i neko ko će doprinijeti visinom, dok će tehnički korisniji Miloš Jojić meč početi na klupi.

Upravo bi Jojić mogao da bude jedan od igrača koji bi mogli da se nađu na terenu u drugom poluvremenu, posebno ukoliko bude bilo potrebe za igračem drugačijeg profila.

Promena na centralnom veznom nije bila forsirana, ali u ofanzivnijoj linije dvije promjene jesu. Prva je da će Danilo Pantić igrati na mjestu polušpica umesto Bibarsa Natha, koji je zbog zdravstvenih problema završio sa 2021. godinom u crno-bijelom dresu.

JOVIĆ POČINJE AKO BUDE SPREMAN

Nemanja Jović
Izvor: MN PRESS

Pantić je u prvenstvu prošlog vikenda igrao na lijevoj strani, sada će biti vraćen na prirodno mjesto u sredinu, a postavlja se i pitanje ko će dejstvovati po krilima.

Ako se Stanojević pita, to će biti Kvinsi Menig na desnom boku i Nemanja Jović na suprotnoj strani. Razlog za to je što ni Lazar Marković još nije spreman 100%, iako je otputovao sa ekipom u Estoniju, a već su van tima Holender i Terzić.

Ipak, ni Jović nije potpuno spreman, pa će ukoliko ne bude mogao da počne meč, u startnu postavu na desno krilo otići Aleksandar Lutovac, dok bi se u tom scenariju Menig prekomandovao na njemu draži lijevi bok.

Naravno, Rikardo Gomeš je i ovog puta u špicu napada. Dakle, ovako stoje stvari:

PARTIZAN: Popović - Miljković, Miletić, Saničanin, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Menig, Pantić, Jović - Rikardo.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC