Fudbal

Ide od Gvardiole! Barselona dovodi napadača Mančester sitija: Ostao još samo jedan uslov za veliki transfer!

Autor Nebojša Šatara

Direktor Barse putuje u Englesku.

Barselona pojačava napad igračem Mančester sitija! Prema pisanju španske "Marke", novi igrač Ćavijeve ekipe postaće Feran Tores (21), bivši đak Valensije koji se odselio u Englesku 2020.

"Predstavnici igrača bili su prošlog utorka u Barseloni i podržali su ovaj transfer. Prelazak se dogovara mjesecima i sada je u posljednjoj fazi, u kojoj će generalni menadžer Barselone Mateu Alemani otići u Mančester na završne pregovore.

"A" reprezentativac Španije, koji se trenutno oporavlja od operacije stopala, odigrao je ove sezone sedam mečeva pod vođstvom Pepa Gvardiole i dao tri gola, a ugovor ga veže za građane do juna 2025.

"Dogovor je postignut i igrač je pristao, sada ostaje samo da Barselona postigne dogovor sa čelnicima Mančester sitija. Godinu i po od odlaska u Premijer ligu, Feranova želja je da se takmiči u Primeri. On smatra da je njegova epizoda u Engleskoj završena i da je vrijeme za povratak", piše "Marka".

Prema tvrdnji istog izvora, Barselona je obećala napadaču da će imati važnu ulogu u novoj, Ćavijevoj viziji razvoja tima.

(MONDO)