RIJEŠENO!

Borjan promijenio priču - idemo u pohod na titulu! Tražio raskid ugovora, ali ipak ne mrda sa "Marakane"

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda će i u nastavku sezone moći da računa na Milana Borjana.

Izvor: YouTube/Crvena zvezda/Screenshot

Kapiten crveno-bijelih Milan Borjan šokirao je navijače kada je po odlasku na odmor zatražio raskid ugovora sa Zvezdom kako bi otišao u inostranstvo, ali iz kluba mu je odmah poručeno da to neće moći.

Drama je potrajala nekoliko dana, Borjan se zbog korona virusa nije pojavio ni na početku priprema crveno-bijelih, međutim od subote je na okupu sa ekipom u Antaliji i više ne razmišlja o odlasku. Štaviše, Borjan je u prvom intervjuu za zvanični sajt još od sukoba sa Dejanom Stankovićem pričao o zajedničkoj budućnosti.

"Pričao sam sa cijelom ekipom, vidjeli smo se maloprije na ručku, osjećaj je izvanredan. Kasnio sam dva dana zbog korone, ali sada sam dobro i jedva čekam da treniram. Osjećam se fenomenalno, korona je prošla kroz mene u hodu, tek kad sam se vratio u Beograd saznao sam da sam pozitivan. Uz lijekove u dva-tri dana sve je prošlo kako treba, kad sam se opet testirao bio sam negativan", kazao je Borjan i dodao:

"Čeka nas dugačak period ovdje u Antaliji, ali momci su spremni i jedva čekaju da ponovo igraju fudbal, da se borimo za titulu, da opet osvojimo titulu".

Borjan će sa Crvenom zvezdom biti u narednih sedam dana, a potom će otputovati u Kanadu pošto ga čekaju reprezentativne obaveze. Braniće na tri utakmice za Kanadu u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo, međutim ima samo jedan plan kada se vrati sa drugog kraja svijeta.

"Kad se vratim - pohod na titulu!", poručio je kapiten Zvezde.

Na treninzima crveno-bijelih u Antaliji već je upoznao Ohija Omoižuanfa, pojačanje iz Norveške, dok će se narednih dana ekipi na pripremama priključiti i Kristijano Pičini. Desni bek iz Italije potpisao je ugovor do 2024. godine, a Zvezda ga je "misteriozno" najavila na mrežama.

(MONDO)