• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković stavio tačku na sukob sa Borjanom: Kapiten nije na prozivci, ali postoji razlog - još dva igrača nisu tu!

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde objasnio je zašto nema kapitena Milana Borjana na početku priprema i završio priču o njihovom sukobu iz jesenjeg dijela.

 Stanković o sukobu sa Borjanom Izvor: YouTube/Printscreen/ Crvena zvezda

Crvena zvezda je zvanično upalila motore. Nakon što je obavila preglede svojih prvotimaca, a zatim izvršila prozivku u svlačionici, Dejan Stanković je kao šef stručnog štaba novinare obavestio o aktuelnim dešavanjima u klubu.

Otkrio je koji igrači propuštaju početak priprema zbog korone, pričao o prvom pojačanju, dvojici reprezentativaca, ali i Đokoviću koji vodi borbu u Australiji.

Možda će vas zanimati

Poznato je da Crvena zvezda neće putovati na Kipar, već samo u Tursku, ali Stankoviću to ne predstavlja problem..

"Znate kakva je situacija, bili smo spremni za različite scenarije. Nije ovo plan B, idemo u Antaliju gdje imamo jako dobre uslove. Željeli smo zbog momaka da imamo dva dijela, ali adaptiraćemo se. Odradićemo pripreme, vodimo dovoljan broj igrača", rekao je trener Zvezde.

Na spisku putnika nisu trojica igrača igrača koji su se očekivali u avionu.

"Pozitivni na koronu su Borjan, Bakajoko i Lučić, ali će tu biti momci iz Grafičara, oni koji su došli sa pozajmica, kao i standardan roster. Biće 24 igrača i trojica golmana, dok se kapiten Borjan ne vrati", rekao je šef struke.

Stanković je ovom prilikom prokomentarisao sukob koji se krajem jesenjeg dijela desio u svlačionici, a u kojem su se našli on i Milan Borjan.

"Da bih pisao lijepu budućnost, prošlost moram da ostavim iza. Ja problem nemam, Zvezda je iznad svakoga pa i mene. Sve što je bilo u prošloj godini, ostalo je iza mene. Nemam problem, vjerujem da ga nema ni Borjan. Svi treba da misle samo o ciljevima i na to ću staviti tačku."

Sa timom neće biti Aleksa Vukanović i Miloš Degenek, dugogodišnji prvotimci koji su napustili Crvenu zvezdu u prvim danima 2022. godine.

"Degenek i Vukanović su ostavili trag u Zvezdi, bilo je lijepo sarađivati sa njima. Želim im sreću i da dokažu da su s pravom nosili dres Zvezde"

Takođe, crveno-bijeli će pripreme početi bez dvojice internacionalaca jer su Gelor Kanga i El Fardu Ben na Kupu afričkih nacija.

"Nadam se da će oni dosta dobro odigrati u Africi i da će igrati svaku utakmicu. Vidjećemo poslije za dane odmora, sigurno će se malo osjetiti u padu forme tokom polusezone. Ne bih da malerišem, želim im da doguraju što dalje. Oni cijene i vole svoju reprezentaciju, pa im želim svu sreću. Mi smo već spremili program za njih, kad god završe na turniru."

Za razliku od njih, sa timom će biti Ohi Omoižuanfo, napadač koji je juče predstavljen u klubu.

"Ohi je svestan gde je došao, svestan je zahteva. Spreman je za svaki izazov, rekao je da ih voli. Ovo je prava sredina za dokazivanje", rekao je Stanković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC