• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković će nepravdu pretvoriti u snagu: Stanković vjeruje u Novakovu pobjedu u Australiji!

Autor Haris Krhalić

Trener Crvene zvezde siguran je da će Novak Đoković nakon nedjelju dana torture imati snage da se izbori sa svim problemima.

 Dejan Stanković o Novaku Đokoviću Izvor: YouTube/Printscreen/ Crvena zvezda/Profimedia

Najbolji teniser svijeta priprema se za Australijan open dok mu vlasti u Australiji prijete oduzimanjem vize, pritvorom, deportacijom, pa čak i zakonskom kaznom od čak pet godina. Zna se da neće biti omiljen na terenu tokom trajanja turnira, ali on to može da pretvori u snagu.

O tom detalju, mentalnoj snazi Novaka Đokovića, govorio je i Dejan Stanković na konferenciji za medije povodom početka priprema Crvene zvezde.

Možda će vas zanimati

Šef stručnog štaba crveno-bijelih istakao je da je srpski teniser već milion puta pokazao da može da se izdigne iznad ovakve situacije.

"Nisam se čuo sa Novakom. Dao sam svoje mišljenje i komentar, jednostavno treba da ga puste da radi ono što najbolje zna. Mnogo se prašine diglo oko svega toga... On će nepravdu pretvoriti u svoju snagu. Milion puta je pokazao i dokazao da ima tu snagu, da ima unutrašnji mir, da može da se izdigne iznad svakog problema. Tako će biti i sada", rekao je Stanković.

Trener Crvene zvezde vjeruje u Novakovu titulu, a pomisao na 10. grend slem u Australiji izmamila mu je osmjeh na lice.

"Ja sam siguran da će on igrati, boriti se za sebe i svoju pravdu i osvojiti Australijan open. Ne znam da li je istina da mora da mu se napravi bista ako osvoji 10 grend slem titula na istom turniru, ali ako to napravi dokazaće da je najveći", rekao je Stanković i uz osmjeh završio ovaj dio konferencije.

Podsjećamo, nešto ranije danas Novakovu borbu na drugom kraju sveta prokomentarisao je trener Partizana Aleksandar Stanojević, pa je opšti utisak da su crveno-bijeli i crno-bijeli ujedinjeni u podršci za najboljeg tenisera planete.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC