ON JE SIGURAN

Dušane, ovo ti je senzacionalna greška: Legendi oplela po Vlahoviću i Juventusu - rekao mu šta je trebalo da uradi!

Autor Bojan Jakovljević

Slavni Italijan nema problem da kaže da to neće funkcionisati.

Izvor: Profimedia

Stigao je Dušan Vlahović iz Fiorentine u Juventus u rekordnom transferu nekog srpskog igrača. Mladi golgeter se na 22. rođendan prvi put obratio kao igrač "stare dame", dok je u međuvremenu otkrivena i sjajna anegdota o izjavi njegove majke kada je dolazio u Italiju.

No, ima i onih koji nisu tako oduševljeni što je Vlahović prešao u Juventus - prije svih Antonio Kasano.

Viđali smo prethodnih dana mnoge navijače Fiorentine koji su bijesni što je ih je Vlahović "izdao", kako su rekli, ali nekadašnji fudbaler Intera, Milana, Rome i Real Madrida vjeruje da Srbin nije trebalo da ode u torinski klub.

"Juventus je napravio neočekivan potez, ali ja sam siguran da Masimilijano Alegri neće mijenjati svoj stil igre. Igraće kao što je igrao i dosad. Juventus s Alegrijem na klupi će ovako izgledati", siguran je Kasano.

Italijan je potom nastavio obrazlaganje.

"Da li je Vlahović povukao pravi potez? Ne, taj je potez senzacionalno pogrešan. Bolje bi mu bilo da je napravio neki međukorak i otišao u klub poput Arsenala ili Totenhema. On može da postane jak, ali ovo je riskantan korak jer moraće da pokaže više nego što je dosad pokazivao u Fiorentini. Ukratko, po meni je ovo riskantan potez i kluba i igrača", zaključio je Kasano.