• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlahovićeva mama mi je rekla "Dajem ti novog Batistutu": Zbog Dušana je išao u Beograd, njegov odgovor je sve predvidio!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

On je čovjek koji je Vlahovića kao tinejdžera doveo iz Partizana u Fiorentinu, a sada je otkrio zanimljivu anegdotu iz tog vremena.

 pantaleo korvino o prelasku dušana vlahovića iz partizana u fiorentinu Izvor: Profimedia/YouTube/ lucazollino75canale6/Twitter/@juventusfc/Printscreen

Stigao je Dušan Vlahović u Juventus i to na svoj 22. rođendan, postavši najskuplji srpski fudbaler svih vremena. O transferu vrijednom 75.000.000 evra se uveliko priča, naročito u Italiji.

Tako je čovjek koji je Vlahovića doveo u Fiorentinu iz Partizana otkrio nepoznate detalje i vrlo zanimljiv razgovor koji je imao sa igračevom majkom.

Možda će vas zanimati

Radi se o Pantaleu Korvinu, bivšem direktoru Fiorentine, čovjeku koji je priznao da je morao da dođe u Beograd da ubijedi porodicu Dušana Vlahovića da je najbolje za njega da potpiše za klub iz Firence.

Tada je kao tinejdžer prešao iz Partizana u Firencu za oko 1.900.000 evra, a Korvino je "Gazeti delo sport" otkrio nove detalje.

"Kada sam doveo Vlahovićevu porodicu u Milan, njegova majka mi je rekla 'Znaj da ti dajem novog Batistutu'. Odgovorio sam da će mi novi Luka Toni biti dovoljan. Istorija će nam reći sve", počeo je Korvino praktično priznajući da je predvidio velike stvari za srpskog napadača.

Koliko su te riječi bile velike sada davne 2017. govori da je Batistuta najveće ime u istoriji Fiorentine i njen najbolji strijelac, dok je i Luka Toni bio izuzetan u ljubičastom dresu. Bio je prvi strijelac Serije A prije odlaska u Bajern Minhen, pa su se u Firenci nadali stvarno velikim stvarima od golobradog i malo poznatog momka.

Korvino je trenutno aktuelni direktor drugoligaša Lećea, a rekao je da je u Vlahoviću odmah vidio da posjeduje veliki potencijal.

"Znao sam da može da postane veliki igrač. Ograničiću se da kažem da sam veoma zadovoljan kako je posao obavljen i šta je donio Fiorentini. Bio je veoma blizu Borusije Dortmund, zvali su ga Arsenal, Juventus i Atalanta... Da ga ne bih izgubio otišao sam u Beograd da mu upoznam porodicu, a potom sam ih odveo u Milano."

Korvino kaže da će sada pred Fiorentinom biti težak zadatak.

"Ostvarena je ekonomska dobit. Sada je potrebna zamjena, ali teško će biti kao Dušan. On je vrhunski napadač", zaključio je Korvino.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC