"ŠAMAR"

Netaknute mreže u Hrvatskoj, a onda debakl: Rezultatska katastrofa Rudar Prijedora protiv Domžala

Autor Bojan Jakovljević

Težak poraz "rudara" u prijateljskoj utakmici u Umagu.

Izvor: Promo/Facebook/NK Domžale/

Fudbaleri Rudar Prijedora u tri pripremna meča na Jadranskom primorju ostvarili su tri pobjede, bez primljenog gola (Koper 2:0, Karlovac 1:0, Sloboda 1:0), a onda su u četvrtom testu doživjeli pravu rezultatsku katastrofu.

Prijedorčani su u duelu sa višestrukim šampionom Slovenije, kojem je ovo bila generalna proba pred nastavak prvenstva, poraženi čak 0:7, a čak šest golova primili su u prvom poluvremenu!

Trostruki strijelac za Domžale bio je Dejan Georgijević, koji je prošle godine u Domžale stigao iz mostarskog Veleža. Arnel Jakupović postigao je dva gola, dok su mrežu "rudara" tresli još Alen Jurilj i Mitja Ilenić, koji je jedini postigao gol u drugom dijelu meča.

Izvor: Promo/Facebook/NK Domžale/

Prijedorčani su juče slavili minimalno 1:0 protiv Slobode, te izborili plasman u finale "Medulin kupa 2022", gdje će im rival biti Radnik iz Bijeljine.

Samo dan kasnije odigrali su novi kontrolni meč, u kojem su doživjeli pravi šamar od slovenačke ekipe.

Trener Marko Tešić izveo je ovih 11 igrača: Šćekić, Sajak, Lužin, Topolović, Milenković, Bursać, Smajić, Bosnić, Marmat, Bilbija, Stojić. Igrali su još: Trninić, Santos, Mikić, Mandić, Alibegović, Dojčinović, Knežević i Rajović.