Jasno je

Ohi je strašno pojačanje, a ja sam uvijek za Pavkova! Stanković nahvalio najveće pojačanje, ali ne zaboravlja heroja!

Autor Bojan Jakovljević

Jednostavno je - nikad ne znaš kad će Pavkov da eksplodira!

Izvor: Youtube/Crvena zveda/printscreen

Crvena zvezda duelom sa Čukaričkim počinje drugi dio sezone, a na konferenciji za novinare pred nastavak Superlige tema je bio i Ohi Omoižuanfo. 

Napadač koga je Zvezda dugo čekala dobija pohvale sa svih strana, a Stanković je svjestan da je dobio moćno oružje u špicu.

"Momak je iskusan špic, obilježio je skandinavnsko područje. Najbolji je strijelac u Skandinaviji, momak koji se izuzetno kreće, koji prepoznaje igru, koji je spreman da se žrtvuje za ekipu što se tiče defanzivnih zadataka. Tako da je Crvena zvezda dobila jedno veliko pojačanje", analizirao je svog novog napadača Stanković. 

Ipak nije zaboravio ni Milana Pavkova!

"Naravno mi tu imamo i Pavkova, ja sam uvijek za Pavkova jer nikad se ne zna kad će trebati. Da li od početka ili da uđe sa klupe... Baziraćemo se na svakoj utakmici posebno, na svakom protivniku", dodao je on. 

Duga je polusezona, tu su kup ali i Evropa i za svakoga će biti minuta. 

"Svih 20, 22 momka koji su tamo rekao sam im da uopšte nije bitno da li će igrati 1, 15 ili 90 minuta. Ne smije niko da se ljuti ako ne igra, možemo tek tamo poslije 30. maja da sjednemo pa da vidimo da li se neko ljutio ili nije. Od sutra do kraja prvenstva, kupa i Evrope svi smo jedno. Nebitno da li je neko igrao minut ili devdeset", podvukao je Stanković.

Crvena zvezda svoj prvi meč u proljećnom dijelu šampionata igra u subotu od 17 časova.