POGLEDAJTE

Zvezda slavi Borjana, odbranio 5. penal ove nedjelje: Šok u Novom Sadu, ni dijete Partizana ne može da ga savlada!

Autor Nebojša Šatara

Kapiten crveno-bijelih se još jednom istakao odbranom udarca sa "bijele tačke".

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Novi penal i ponovo je Milan Borjan junak Crvene zvezde! Utakmica u Novom Sadu protiv Proletera počela je jako loše po beogradske crveno-bijele, ali kapiten gostiju se istakao odbranom.

Bivši fudbaler Partizana i ofanzivac Proletera Nikola Ninković propustio je priliku da već u 14. minutu šokira Crvenu zvezdu!

Prvi ozbiljan napad Proletera na "Karađorđu" iznjedrio je penal za Novosađane. Novo pojačanje Zvezde Kristijano Pičini neoprezno je startovao na Stefana Tomovića, pa je sudija Živković dosudio kazneni udarac.

Ipak, Borjan je uspio da zaustavi udarac Ninkovića sa bijele tačke. Golman Zvezde se bacio u desnu stranu, ali je Ninkovićev udarac bio loš i po sredini, te je Borjan uspio da nogama sačuva mrežu svog tima.

To je već peti penal koji je Borjan odbranio ove sedmice, pošto je reprezentativac Kanade čak četiri puta branio udarce Radničkog iz Niša u meču osmine finala Kupa Srbije. Tada je Borjan bio junak penal-serije na stadionu "Rajko Mitić", a i sada u Novom Sadu je ponovo spasao Zvezdu.

Evo kako je Borjan odbranio penal nekadašnjem igraču Partizana:

(MONDO)