• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borjan napustio pripreme, ali ostaje kapiten Zvezde: Terzić ponovo o sukobu u svlačionici!

Autor Dragan Šutvić

Crveno-bijeli i iskusni čuvar mreže nastavljaju saradnju.

 zvezdan terzić o milanu borjanu  Izvor: MN PRESS

Milan Borjan neće otići iz Crvene zvezde tokom januara, potvrdio je Zvezdan Terzić gostujući u jutarnjem programu TV "Prva".

Generalni direktor crveno-bijelih do detalja je govorio o brojnim situacijama u klubu, a posebnu pažnju izazvao je dio o prvom golmanu Zvezde. Kanadski reprezentativac koji je napustio pripreme kako bi se priključio nacionalnom timu ostaće u klubu i nakon ovog prelaznog roka.

Možda će vas zanimati

Ali, sukob iz svlačionice između Dejana Stankovića i Milana Borjana je potvrđen.

"Mi smo svjesni da društvene mreže i portali često objavljuju netačne informacije. Ostaje u Zvezdi, to se nije dovodilo u pitanje. Nikada nije rekao da je imao probleme sa upravom, bilo je varnica u svlačionici, ali to je normalno u svakom klubu gdje su rezultati neophodni i veliki, tu su strast i reakcija burniji nego što su navijači navikli. Desila se mala iskra u svlačionici. Ne može da ti prija ako izgubiš dva boda od nekog Radnika iz Surdulice na Marakani kad imaš minus tri boda. Naravno da je reakcija bila burna sa svih strana, kad je puls na 200 naravno da padnu neke riječi, ali ja sam zadovoljan što je bila takva zvezdaška reakcija. Ne bi mi prijalo da izgubimo dva boda protiv Radnika i zagrlimo se sve je u redu", rekao je Terzić.

Ipak, to je sve prošlost, Crvena zvezda je krenula dalje!

"Borjan ima važeći ugovor sa Zvezdom, naravno da ćemo učiniti sve da završi karijeru u Zvezdi, najbolji je kog smo imali u posljednjih 30 godina. Nije to bio sukob, to su bile varnice, stao sam na stranu Dejana Stankovića i tako će uvijek biti. Mora da postoji hijerarhija. Stanković je šef Borjanu i radi se o zaštiti sistema. Niko nije iznad kluba, ovo je svetinja koja ima uređen sistem. Pomirili su se, to je sve predimenzionirano u medijima... Taj problem u Zvezdi ne postoji", istakao je generalni direktor crveno-bijelih.

Za kraj, Terzić je potvrdio da Milan Borjan neće napustiti klub tokom januarskog prelaznog roka.

"Borjan ostaje golman i kapiten Zvezde", zaključio je Terzić.

Po svemu sudeći, crveno-bijeli će i u proljećnom dijelu prvenstva vjerovati u Borjana, koji je već godinama dio svih uspjeha kluba.

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC