• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gotovo! Zvezda prodala napadača za pet miliona evra: Srbija ima fudbalera u Milanu, ovo su detalji!

Autor Dragan Šutvić

Sve je dogovoreno oko transfera 18-godišnjeg napadača Marka Lazetića.

 marko lazetić crvena zvezda milan transfer  Izvor: MN PRESS

"Šušaklo" se već danima da je Milan zainteresovan da dovede Marka Lazetića iz Crvene zvezde, ali je zaista gotovo kada italijanski novinar Fabricio Romano najavi transfer!

Rano jutros novinar specijalizovan za transfer vijesti objavio je informaciju da će Milan potpisati Marka Lazetića za 5 miliona evra i da će zvaničan ugovor biti potpisan u toku naredne nedjelje, pa će Zvezda u nastavak sezone ući bez svog najtalentovanijeg napadača.

Možda će vas zanimati

Zvezda će takođe imati i procente od naredne prodaje, što bi moglo višestruko da joj se isplati u budućnosti, a sa novcem kojim dobije od Lazetića moći će da "finišira" prelazni rok kako su i zamislili na "Marakani".

Potrebno im je pojačanje u veznom redu, posebno zato što se očekuje odlazak Njegoša Petrovića, možda čak i Veljka Nikolića, dok će upliv 5 miliona evra svakako olakšati i funkcionisanje kluba do ljeta, kada će probati da napadnu ponovo učešće u grupnoj fazi jednog od UEFA takmičenja.


Mladom napadaču, bratancu Nikole Lazetića, tek je 18 godina i u dresu Zvezde do sada je odigrao 17 mečeva i postigao je jedan pogodak, jesenas protiv Kolubare.

Zvezda u napadu već ima Ohija Omoižuanfa, Milana Pavkova, Loisa Dionija i Rišaira Živkovića, pa je pitanje koliko bi Lazetić uopšte igrao tokom proljeća, iako ga u odnosu na ostale konkurente izdvaja i to što je "bonus". Zato u Zvezdi i nisu imali dilemu da li da prihvate ponudu Milana...

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC