Pogriješio je

Dan za zaborav Luke Milivojevića: Srbin se vratio u tim, stavio kapitensku traku i kiksnuo pred svojim golom

Autor Dragan Šutvić

Napravio je grešku i savladao sopstvenog golmana.

Izvor: Profimedia/David Klein/Sportimage

Subota nije bila dobar dan za srpskog vezistu i kapitena Kristal Palasa Luku Milivojevića. U meču protiv Barnlija (1:1), on je savladao svog golmana autogolom, pokušavši da reaguje na centaršut Arona Lenona.

Rezultat je u tom trenutku bio 1:0 za njegov tim, a ovaj bod će i te kako zadovoljiti Barnli jer je odmakao za poen Evertonu nakon uzastopnih pobjeda protiv Brajtona i Totenhema. Strijelac gola za Palas bio je Džefri Šlut u 9. minutu poslije sjajnog prodora Majkla Olisea na desnom krilu.

Ipak, u prvom minutu nastavka Milivojević nije srećno reagovao i zbog toga će ovaj dan sigurno htjeti da što prije zaboravi. On se vratio u postavu jer je trener poslije trijumfa protiv Votforda (4:1) napravio tri promjene i poslao na klupu Čeikua Kujatea, Vila Hjuza i Žan-Filipa Matetu, a šansu su protiv Barnlija dobili i Džejms Mekartur i Džefri Šlup. 

Milivojević (30) je jedan od starosjedilaca u ekipi, u klubu je od januara 2017. kada je stigao iz Olimpijakosa i ugovor mu ističe narednog ljeta. Ove sezone nije standardan kao prethodnih, pa je do sada odigrao 13 utakmica, a sinoć je zamenjen poslije 60 minuta.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!