REZ!

Otkazan sastanak u Juventusu, a tiče se i Vlahovića: Šokirali su Argentinca, sad imaju novi plan za ljeto!

Autor Nebojša Šatara

Agenti argentinskog fudbalera Paula Dibale su ponovo "ispaljeni".

Izvor: Profimedia/ANSA/ALESSANDRO DI MARCO

Juventus čeka ozbiljna rekonstrukcija od ljeta, a čini se da u planovima neće biti mjesta za Paula Dibalu, jednog od najboljih igrača tima posljednjih pet godina, kome ugovor ističe 1. jula.

Već dugo se spekulisalo da Dibala nije zadovoljan u Juventusu i da želi da ode, ali "stara dama" je uvjeravala da je sve u redu i da će ponovo pregovarati oko produžetka saradnje. Nakon posljednjeg poteza koji su povukli Fabio Čerubini i Pavel Nedved, teško da će doći do toga...

"Gazeta delo Sport" prenosi da su agenti Paula Dibale ostali šokirani kada je Juventus ponovo odložio zakazani sastanak oko novog ugovora, što im je dovoljan signal da ne žele zaista da zadrže "La Joyu".

Sastanak je trebalo da se održi u petak, međutim Juventus je u posljednji čas obavijestio Dibaline zastupnike da će se ipak sastati krajem mjeseca, dakle samo tri mjeseca prije nego što mu ugovor istekne. Do tada, Dibala će čekati ponude drugih klubova i vjerovatno ih ozbiljnije razmotriti.

Za njega je navodno najviše "zagrizao" Inter i to ne odgovara Juventusu, ne bi voljeli da jedan od najvećih rivala dobije njihovog igrača bez obeštećenja, ali opet ne čine dovoljno da ga zadrže.

Djeluje da Juventus razmišlja u drugom pravcu i da pažljivo sklapaju budžet za narednu sezonu. U njemu možda neće biti prostora za sve igrače kojima ističu ugovori, pa su tako sem Dibale na izlaznim vratima još i Kvadrado, Bernardeski, De Šiljo, Pinsoljo i Perin. Svima njima će biti ponuđeni lošiji ugovori od postojećih.

Takođe, Juventus želi da dovede i igrače kojima ističu ugovori, poput Pola Pogbe, dok Dibala traži povećanje plate dok istovremeno ne briljira ove sezone.

To ujedno znači da bi Vlahović već od ljeta mogao da dobije novog partnera u napadu.

(MONDO)