ARSENAL SLAVI

Šok u 90. minutu - čeka nas drama u Premijer ligi: Totenhem izgubio i dao šansu rivalima, Konte će biti bijesan

Autor Dragan Šutvić

Sada će tek biti neizvjesno kome će pripasti to veoma važno četvrto mjesto na tabeli.

Izvor: Profimedia

Svako proljeće, ista priča u Premijer ligi! Tri kluba su sigurna na mjestima za plasman u Ligu šampiona, ali u borbi za četvrtu poziciju, klubovi kao da "namjerno" daju šansu svojim rivalima!

Tako je sada Totenhem Hotspur priredio veliku šansu Arsenalu, pa čak donekle i Mančester junajtedu, da ih sustignu u finišu sezone, pošto su šokantno izgubili od Brajtona u 90. minutu!

Brajton je savladao Totenhem 1:0 usred Londona, pogotkom Leandra Trosara u posljednjim minutima meča i tako unio novu dramu u borbu za plasman u Ligu šampiona.

Totenhem je katastrofalno odigrao meč, nisu zabilježili nijedan šut u okvir gola Brajtona, spram pet koliko je imala ekipa Grejema Potera. I sada se stvari komplikuju za Antonija Kontea i njegove pulene.

Totenhem jeste četvrti sa tri boda više od Arsenala, ali sa dvije utakmice više od svog velikog rivala. Mančester junajted je na sedmom mjestu sa šest bodova manje i utakmicom manje i u nekom manje vjerovatnom scenariju bi i oni mogli da im se približe.

"Pijevcima" je ostalo još šest mečeva do kraja sezone, uključujući i derbi sjevernog Londona protiv Arsenal, tako da će u Premijer ligi biti još dosta uzbuđenja...

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!