• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakl u Premijer ligi, šteta što samo jedni mogu da budu šampioni - Liverpul bio na konopcima, ali trka i dalje traje

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Fantastičan meč odigrali su Mančester siti i Liverpul u okviru Premijer lige.

 mančester siti i liverpul remizirali 2:2 Izvor: Fonet/AP/Jon Super

Derbi u Engleskoj je opravdao očekivanja. Mančester siti je kao lider na tabeli dočekao Liverpul, svog jedinog konkurenta u borbi za titulu i taj meč nije razočarao.

Dva najbolja engleska kluba remizirala su u spektakularnom susretu koji su između ostalog obilježio i jedan poništeni gol zbog kojeg je javno protestovao Džoel embid. NBA zvijezdi i Jokićevom rivalu za MVP priznanje nije se svidjelo kako je upotrijebljen VAR.

Možda će vas zanimati

Mančester siti - Liverpul 2:2 (2:1)
/De Brujne 5, Gabrijel Žesus 36 - Žota 13, Mane 36/

Bilo je to kada je Rahimu Sterlingu pogodak poništen zbog ofsajda, pa Mančester siti nije treći put na meču stigao do prednosti. Ostalo je 2:2, a niko ne može da se buni što je susret završen baš ovako.

Pogledajte detalje sa meča:

Do tog gola Sterlinga, ali i poslije njega, gledali smo fantastičan susret.

Kevin de Brujne je već u petom minutu iskoristio neopreznost odbrane Liverpula koja se nije dobro postavila nakon dosuđenog prekršaja, a nakon što je njegov udarac zakačio jednog defanzivca "redsa" i stativu, lopta se našla u Alisonovoj mreži. 

Odgovor na to je bio ekspresan jer je već u 13. minutu bilo 1:1. Golu Liverpula prethodila je potpuna konfuzija u kaznenom prostoru Sitija, a nakon što su nekoliko puta uspijevali da loptu prebace sa jedne na drugu stranu, fudbaleri Liverpula su Žotu ostavili samog na ivici peterca. Portugalcu odatle nije bilo teško da poravna rezultat i pokaže da trka za titulu traje.

Ona traje i nakon meča, mada je pogodak Gabrijela Žesusa bio signal da ekipa Pepa Gvardiole želi sve da završi danas. Ipak, prednost iz finiša prvog dzgela igre istopljena je prebrzo. Čim su se fudbaleri vratili na teren Sadio Mande je pogodio za konačnih 2:2 i samo bod prednosti Sitija u odnosu na najbližeg rivala. To nam garantuje spektakl u preostalih sedam rundi Premijer lige.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC