ODLAZI NAKON OSAM MJESECI

Ivanković odlazi uzdignuta čela: Iznad svih - Široki!

Autor Bojan Jakovljević

Mladi stručnjak ponosan je na period proveden na "Pecari".

Izvor: Promo/NK Široki Brijeg

Jure Ivanković okončao je osmomjesečni trenerski mandat u Širokom Brijegu, a na "Pecari" su ekspresno reagovali i umjesto mladog doveli iskusnog stručnjaka Ivicu Barbarića (60).

Dugogodišnji fudbaler Širokog Brijega po okončanju igračke karijere dobio je priliku da sjedne na klupu ovog kluba nakon odlaska Tonija Karačića u avgustu prošle godine.

Nema sumnje da će mu prvi samostalni angažman mnogo značiti u nastavku trenerke karijere.

"Zahvaljujem se Širokom Brijegu na ukazanoj prilici. Bila je privilegija voditi prvu ekipu u proteklom periodu. Mislim da sam zajedno s mladim stručnim štabom trasirao dobar put kada je u pitanju profesionalan i predan rad po najvišim standardima. Rezultati nam nisu išli u prilog, ali odlazim uzdignutog čela znajući da sam dao posljednji atom snage kako bismo napravili određene pomake", poručio je Ivanković u obraćanju putem klupskog sajta.

Poželio je sreću u radu Karačiću, koji se vratio na "Pecaru".

"Novom treneru želim puno sreće, da sve podigne na jos viši nivo i da Široki Brijeg ostane uspješan na ponos svih nas! Iznad svih - Široki!", dodao je dosadašnji šef stručnog štaba "plavo-bijelih" iz Širokog Brijega.

Širokobriježani su trenutno šestoplasirani tim prvenstva sa malim šansama da se domognu mjesta koja vode na međunarodnu scenu, a a predstojećeg vikenda igraće sa Rudar Prijedorom.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt