TO SE ČEKALO

Konačno! Ronaldo progovorio o novom treneru Junajteda: Poslije ovih riječi jasno je da li ostaje i sljedeće sezone

Autor Bojan Jakovljević

Kristijano Ronaldo je dugo ćutao, ali je konačno progovorio o Eriku ten Hagu na klupi Junajteda.

Izvor: Profimedia

Mančester junajted odabrao je Erika ten Haga za novog trenera od ljeta, a nema sumnje da će holandski stručnjak napraviti velike promjene na Old Trafordu pošto se već danima licitira sa igračima koji odlaze.

Najveća je misterija oko Kristijana Ronalda koji se igrački ne uklapa u filozofiju Ten Haga, tako da mnogi smatraju da će Holanđanin tražiti da Portugalac napusti klub tokom ljeta. Već se spominje da bi mogao da se vrati u Real Madrid, povremeno se priča i o MLS, ali nas izgleda čeka iznenađenje.

Ronaldo ne planira da odustane već poslije sezone u Mančester junajtedu i želi da pruži sve od sebe kako bi pokazao da se uklapa i u moderne zamisli Ten Haga, odnosno da nije tu samo zbog golova...

"Ono što znam o njemu je da je uradio fantastičan posao za Ajaks, da je iskusan trener. Moramo da mu damo vremena. Stvari moraju da se promijene onako kako on bude želio. Nadam se da ćemo imati uspjeha. Srećni smo i uzbuđeni, ne samo kao igrači, već i kao navijači", rekao je Ronaldo za zvanični sajt Mančester junajteda.

Iz njegovih riječi može se zaključiti da želi da ostane.

"Želim mu sve najbolje i vjerujem da ćemo sljedeće godine osvajati trofeje."

Podsjetimo, Ronaldo je ove sezone odigrao 39 mečeva za Mančester junajted i postigao je 24 gola, dosta upravo u finišu sezone, pa je trenutno treći strijelac Premijer lige.