• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kristijano prvi put u karijeri odbio da izvede penal: Oglasio se trener i objasnio šta se desilo

Autor Haris Krhalić

Kristijano Ronaldo je mogao Junajtdu da donese možda i bod sa gostovanja u Londonu, ali nije mogao da šutira penal.

 Otkriveno zašto je Ronaldo odbio da izvede penal Izvor: Profimedia

Kristijano Ronaldo je ove nedjelje saopštio tužne vijesti. Preminuo je njegov sin iz blizanačke trudnoće Georgine Rodrigez, a samo pet dana kasnije portugalski napadač istrčao je na teren u dresu Mančester junajteda.

Nije ga bilo protiv Liverpula, kada su ga protivnički navijači podržali aplauzom, dok je u porazu protiv Arsenala dobio takođe isti tretman sa tribina. Nisu mu zamjerili ni kada je postigao jedini gol za "crvene đavole", a možda je mogao i drugi - da je kojim slučajem odlučio da izvede jedanaesterac.

Krajnje neobično bilo je vidjeti Ronalda koji je predao loptu Brunu Fernandešu u 57. minutu i njemu pružio šansu da izjednači rezultat, što je Portugalac prokockao.

Ne dešava se često da Ronaldo odustane od izvođenja kaznenog udarca, ako se ikada i desilo, međutim bilo je jasno da nije potpuno "u meču" uprkos datom golu. Očekivano, trener Ralf Rangnik upitan je poslije duela zbog čega CR7 nije preuzeo odgovornost...

"Pitao sam Ronalda poslije meča zašto nije izveo penal i zašto je to prepustio Brunu. Rekao mi je da jednostavno nije imao dobar osjećaj i smatrao je da je bolje da neko od njegovih saigrača izvede najstrožu kaznu", kazao je Rangnik i dodao:

"Bruno, nažalost, nije bio precizan".

Tako je Portugalac nastavio svoju očajnu seriju, a da je kojim slučajem Kristijano mogao da šutira - možda bi rezultat na kraju bio potpuno drugačiji. Imali su šansu za 2:2, ali su na kraju teško poraženi i sve su dalje od mjesta u Ligi šampiona, što ih brine podjednako kao i atmosfera u klubu.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC