• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOMBA! Ronaldo se vraća u Real Madrid: Florentino Perez pogazio riječ!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Kristijano Ronaldo će ovog ljeta napustiti Mančester junajted i mogao bi da se vrati u Real Madrid. Sprema se velika bomba!

 Kristijano Ronaldo se vraća u Real Madrid Izvor: Profimedia

Mančester junajted je odlučio da ih od naredne sezone vodi Erik ten Hag, a svi jedva čekaju da vide kako će izgledati letnji prelazni rok na "Old Trafordu" pošto su navodno već petorica precrtana.

Na taj spisak izgleda treba dopisati i Kristijana Ronalda koji nije u planovima Ten Haga. Iako ga je Marko van Basten ubjeđivao da ne vjeruje medijima i da od nekada najboljeg fudbalera svijeta može još mnogo toga da izvuče, holandski trener vjeruje da se CR7 neće uklopiti u njegovu fudbalsku filozofiju i zato je spreman da ga se odrekne.

Engleski list "Mirror" objavio je da će Ten Hag ovo uskoro saopštiti Ronaldu, a da je portugalski napadač već toga svestan i zbog toga je svom agentu Žoržu Mendešu već naredio da mu nađe novi klub.

Ono što je zanimljivo je da se pojavila informacija da bi Ronaldo mogao da se vrati u Real Madrid i taj transfer bi definitivno uzdrmao čitavu Evropu. Već je u kontaktu sa nekadašnjim gazdom Florentinom Perezom i polako se "kuva" spektakularan povratak na mjesto uspjeha.

Poznato je da se Real Madrid odrekao Ronalda u ljeto 2018. godine kada ga je zbog "krštenice" pustio u Juventus za 117 miliona evra, a njegove tri sezone u Italiji, odnosno posljednja u Engleskoj, nisu bile sjajne.

Nije ni "kraljevski klub" u tom periodu osvojio Ligu šampiona, što ne znači da neće ove sezone, a vidjećemo da li će Anćeloti odobriti transfer koji niko nije očekivao. Ne dešava se često Real Madridu da "vraća" fudbalere koje otpiše, međutim sa Ronaldom bi mogli da naprave izuzetak.

Nezvanično, koštao bi ih oko 10 miliona evra, pošto ima ugovor sa Junajtedom, ali bi dobio znatno manju platu nego što je navikao, odnosno ni minutaža mu ne bi bila zagarantovana kao nekada.

Ronaldo je najbolji strijelac u istoriji Real Madrida sa 450 golova na 438 mečeva. Ima i 132 asistencije za devet sezona...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC