m:tel Premijer liga BiH

Jovo Lukić je sam izvukao Borac! Trener Veleža o porazu u Banjaluci: Hvala Tomislavu Ivkoviću!

Autor Nebojša Šatara

Feđa Dudić, šef struke Veleža, nije bio previše razočaran nakon poraza od Borca na Gradskom stadionu apostrofirajući centarfora Banjalučana kao ključnog aktera meča.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

"Rođeni" su u Banjaluci evidentno odigrali kvalitetno, ali su na kraju ipak ostali kratkih rukava.

"Čestitam Borcu na pobjedi. Znali su na koji način pobijediti, spustili su se na dva kontranapada i iz dva šuta u okvir pobijedili. Nismo imali sreće, ali imali smo u četvrtak kad nam je više trebalo. Ovaj poraz najmanje boli od svih poraza, bez obzira što je falilo puno igrača, kao i Borcu", rekao je Dudić za mostarski "Dnevni list".

Izdvojio je napadača crveno-plavih Jovu Lukića kao najzaslužnijeg za trijumf ekipe Tomislava Ivkovića.

"Čestitam Jovi Lukiću na odličnoj utakmici, praktično je sam izvukao ovo i pokazao je koliko jedan igrač može značiti. Nadam se da će Borac kao i mi dostojno prezentovati bh. fudbal i m:tel Premijer ligu BiH. Govorio sam i poslije Kupa BiH da nema veze što smo pobijedili, da profesionalci moraju biti stalno motivisani", dodao je trener Veleža.

Izvor: Mondo/Slaven Petković

Na kraju se zahvalio Ivkoviću koji je prije utakmice na Gradskom stadionu ušao u svlačionicu Veleža i čestitao mostarskoj ekipi na osvajanju trofeja u Kupu BiH, prvom poslije 36 godina posta.

(mondo.ba)