STRAŠNO!

Skandal! Slovenački fudbaler provocirao u Ljubljani: Ružan potez na kraju meča, Srbin "skočio" na njega! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Slovenački reprezentativac Jasmin Kurtić je napravio krajnje nesportski potez na kraju meča, a Andrija Živković je "skočio" na njega da ga skloni.

Izvor: TV Arena sport/screenshot

Sve je proteklo bez ijednog incidenta na meču Slovenije i Srbije u Ljubljani (2:2) sve do nekoliko trenutaka poslije finalnog sudijskog zvižduka kojim je označen kraj odlične fudbalske predstave.

Sve je pokvario slovenački reprezetativac Jasmin Kurtić koji je na ponižavajući način provocirao navijače Srbije.

Bili su i te kako glasni u Stožicama, ali se to nije dopalo Kurtiću koji se krajnje primitivno ponio ne znajući da su ga snimile televizijske kamere i da je sve otišlo u etar...

Dok se pozdravljao sa Andrijom Živkovićem, koji mu je saigrač u grčkom PAOK-u, Kurtić se uhvatio za međunožje i na taj način je htio da se obračuna sa publikom koja mu je evidentno išla na živce.

Živković ga je smirivao i tjerao na stranu, ali ostali srpski igrači nisu vidjeli tu sramotu i nije došlo do veće gužve na terenu. Ali, obraz je već uprljan, upropastio je Kurtić jednu lijepu fudbalsku noć u kojoj su fudbaleri Srbije pokazali sjajan fudbal u prvom, a da Slovenci nisu za "staro gvožđe" u drugom.

Igrlo se žustro, igralo se otvoreno i bez ikakvog pardona, ali ovakav potez je sramotan...

Pogledajte incident!

Pogledajte i fotografije sa utakmice...

(MONDO)

Tagovi