• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović otkrio šta se desilo na poluvremenu: Bukvalno smo pričali o tome 15 minuta, sad pamet u glavu! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Najbolji strijelac nacionalnog tima Srbije otkrio je da je našem timu bilo jasno šta ih čeka u drugom poluvremenu meča sa Slovenijom.

 Aleksandar Mitrović nakon utakmice sa Sloveijom Izvor: Youtube/Fudbalski savez Srbije

Reprezentacija Srbije povela je 2:0 nakon gola Aleksandara Mitrovića u Ljubljani, ali sve to se istopilo na startu drugog poluvremena kada je naš tim primio dva brza gola. Na kraju je Slovenija izvukla bod iz ovog meča. 

Jedan od najboljih u taboru Srbije bio je Mitrović koji je nastavio da niže golove i sada ima 46 pogodaka na svom kontu u dresu sa državnim grbom. 

"Jeste, prvo poluvrijeme sigurno perfektno, oni su imali jedan šut u gol. Kontrolisali smo igru, igrali smo lijepo, lepršavo, onako kako mi igramo i imali smo sve pod kontrolom. Imali smo sve pod kontrolom, dali smo dva gola i tako treba da izgledamo u budućnosti", naglasio je on poslije meča. 

Osvnuo se i na majstoriju Dušana Tadića kod svog gola. O tom potezu pričao je i selektor, ali i korpulentni napadač iz Smedereva. 

"Jeste lijepa lopta, dobar skok, lijep gol i mislim da sam imao sreće mogao sam još jedan gol da dam. Ali dobro, kraj sezone je, teške noge, teška utakmica, teško prvo poluvrijeme. Sigurno smo izgubili dva boda, ali i da smo pobijedili morali bismo dvije naredne utakmice da dobijemo. Sve držimo u svojim rukama i idemo na lijep, zaslužen odmor i kada dođe prilika da povratimo ove bodove siguran sam da ćemo to i uraditi", objasnio je Mitrović.

Pogledajte

00:25
Majstorija Tadića i gol Mitrovića
Izvor: Arena Sport
Izvor: Arena Sport

U poluvremenu je Dragan Stojković upozorio igrače na agresivnost Slovenije, znali su šta slijedi, ali...

"Bukvalno smo o tome i pričali 10-15 minuta dok je trajalo poluvrijeme, da znamo da će oni da igraju na sve ili ništa, da nam je potrebno da izjednačimo tu njihovu agresivnost jer sigurno neće da čekaju posljednjih 10-15 minuta već će odmah probati da daju taj brz gol i da dobiju navijače iza sebe i da probaju da zakuvaju utakmicu. To su i uradili, a mi smo ušli malo slabo u tom drugom poluvremenu", dodao je Mitrović. 

Čak je naveo da je i u finišu prvog dijela igre naš tim vjerovao da je potreban treći gol kako bi meč bio riješen.

"U prvom poluvremenu smo svi imali osjećaj da nam treba taj treći gol da zatvorimo utakmicu. Nismo ga dali, primili smo dva brza gola i na kraju kad smo se probudili, kad smo ponovo počeli da igraju kao u prvom poluvremenu bilo je mnogo teže. Povukli su se nazad, smanjili prostor između linija, igrali na rezultat, malo čuvali vrijeme i priveli utakmicu kraju onako kako su htjeli", dodao je on i nastavio:

"Prvo poluvrijeme je bilo kako treba, u drugom je bilo dobrih momenata, ali pamet u glavu, da naučimo iz tih grešaka."

Na kraju je pohvalio kako navijače Srbije koji su bili jako brojni i glasni na ovom meču, tako i domaćine.

"Baš sam to i rekao maloprije, prava fudbalska atmosfera, pun stadion, lijepo navijanje bez vrijeđanja, lijepa utakmica, lijep ambijent, dosta golova i lijepih poteza i ambijent za poželjeti", zaključio je najbolji strijelac našeg nacionalnog tima. 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC