Majstor!

Bajern ga otima iz Liverpula, a on pleše po blatu: Zbog ovakvih stvari ga obožava cijela država! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Fantastična scena dolazi iz Senegala, gdje se Sadio Mane "rastrčao" po terenu koji uopšte nema travu.

Izvor: Twitter/screenshot/wiwsport

Prethodnih nedelja mnogo se priča o transferu koji treba da završe Liverpul i Bajern, a nakon kojeg bi se Sadio Mane (30) preselio u Bundesligu. Pregovori traju, Hasan Salihamidžić je već putovao u Englesku i tamo nasmijao svoje domaćine.

Ponuda nije bila dovoljno dobra, pa i pored Maneove želje da se seli iz Premijer lige još uvijek dogovor nije blizu. Senegalca to ne potresa previše, pošto on može da igra fudbal bilo gdje.

Tome u prilog govori i snimak koji se pojavio na internetu, a na kojem se vidi kako Sadio Mane u rodnom mjestu igra fudbal po blatu! Iako je u karijeri zaradio milione i osvojio najbitnije klupske trofeje, ofanzivac Liverpula ne stidi se porekla i terena sa kojih je stigao do mjesta među najboljima na svijetu.

Teren u njegovom rodnom Bambaliju uopšte nema travu, a i kiša ga je prilično uništila. Humanitarni meč koji je organizovan igrao se po blatu, u veoma teškim uslovima, ali je Mane i tada mogao da pokaže kakav je majstor. Inače, pored njega su na terenu bili i El Haži Dijuf, Papis Sise...

"Ponovo sam na ovom istorijskom terenu i jako sam srećan zbog toga. Zaista volim da igram ovde po kiši, u Bambaliju. Moji nekadašnji saigrači i prijatelji iz djetinjstva su me zvali", ispričao je Senegalac.

Poznato je koliko je senegalski fudbaler vezan za domovinu, a česti su njegovi gestovi koji pokazuju da je veliki čovjek. On je prethodnih godina mnogo novca donirao u humanitarne svrhe, za izgradnju bolnica i liječenje svojih sunarodnika, a nedavno je pomenuo i da Senegalci žele da on pređe u Bajern iz Minhena.

Pogledajte kako je to izgledalo: