• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Braco" hoće zvijezdu Liverpula u Bajernu: Bosanac ima opasnu želju, sa njim će biti najstrašnija ekipa!

Autor Dragan Šutvić

Bavarci su već 10 puta zaredom osvajali Bundesligu, a ukoliko bi u svoje redove doveli i Sadija Manea, mnogi bi ih odmah vidjeli među glavnim kandidatima i za osvajanje Lige šampiona.

 bajern dovodi sadija manea  Izvor: Profimedia/MN Press

Kakva vijest stiže iz Nemačke! Znamo svi da je Bajern Minhen jedan od najodlučnijih klubova na tržištu transfera i kada se na nekog igrača namerače, oni u završavanju tog posla najčešće i uspiju.

A sada su se namjerili na baš opasnu "zvjerku" - Hasan Salihamidžić želi da u redove bavarskog giganta dovede Sadija Manea!

Možda će vas zanimati

Kako ekskluzivno iz Nemačke javlja novinar "Skaj sporta" Florijan Pletenberg, Bajern Minhen je zainteresovan za dovođenje senegalske zvijezde i jednog od najvažnijih igrača Liverpula. "Redsi" se nalaze u jeku borbe za titulu u Premijer ligi, stigli su i do finala Lige šampiona, a sada će morati da brinu i o Senegalcu.

Mane do kraja svog ugovora s Liverpulom ima još godinu dana i ovo ljeto je idealna prilika za Bajern da vide mogu li da ga dovedu na "Alijanca arenu". Navodno je Mane već rekao da nema namjeru da produži ugovor, pa bi to bila posljednja prilika za klub sa "Enfilda" da zaradi na njegovoj prodaji.

Kako je Liverpul fokusiran na produžetak saradnje sa Mohamedom Salahom, na šta se već duže vrijeme čeka, sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić ne krije da bi volio da Manea dovede u Minhen.

Do sada nije ostvaren nikakav konkretan kontakt, dva kluba ne pregovaraju, ali je "Braco" Salihamidžić prošlog vikenda na Majorci imao sastanak sa jednim od direktora agencije koja zastupa i Sadija Manea.

Bajern će pokušati da ovog ljeta proda Serža Gnabrija i potom se fokusira na dovođenje čovjeka koji je Senegalu donio prvu titulu prvaka Afrike.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC