Sjajan!

Piksi, gledaš li ovo? Novi golman iz Srbije blista: Cijela liga poludela za njim, pogledajte kako je odbranio penal!

Autor Bojan Jakovljević

Imaće Dragan Stojković Piksi slatke muke kada bude birao golmana za nastup na Svjetskom prvenstvu...

Izvor: Profimedia

Novi Srbin je hit u Americi! Nakon što je Dejan Joveljić "zapalio" MLS svojim golovima, Đorđe Petrović je oduševio ljubitelje fudbala preko okeana odbranama! 

Mladi čuvar mreže koji se afirmisao u Čukaričkom je sačuvao svoju mrežu na prethodna dva meča i već ga sa 22 godine proglašavaju najboljim golmanom lige. U meču sa Kolumbus Kruom je imao šest odbrana, a u duelu svog Nju Inglanda sa Torontom odbranio je penal najskupljem igraču lige! 

Dugogodišnji napadač Napolija Lorenco Insinje došao je kao ogromno pojačanje u Toronto, a još uvijek nije dao prvi gol. Nije mu to uspjelo ni kada je u 80. minutu namjestio loptu na bijelu tačku. Ipak Petrović ga je sjajno pročitao i odbranio mu udarac, iako je bio vrlo precizan. Pogledajte tu odbranu: 

Petrović je upisao jedan nastup za selekciju Srbije i to u meču sa Dominikanskom Republikom u januaru 2021. godine kada je igrala zapravo selekcija Superlige. Ipak ako ovako nastavi moraće i na njega da obrati pažnju Dragan Stojković. 

On ga nije pozivao u tim, šansu su dobijali Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Marko Dmitrović i Marko Ilić, ali u Petroviću Srbija dobija još jednu odličnu opciju među stativama.

Tagovi