• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Redar brutalno oborio djevojku u Americi: Trčala po praznom terenu, pa završila na travi! (VIDEO)

Autor Dragan Šutvić

Na meču MLS koji je bio prekinut zbog jake kiše dogodio se nevjerovatan incident, kada je redar NFL startom srušio na tlo djevojku koja je utrčala na travnjak.

 redar oborio djevojku na utakmici  Izvor: Twitter/@stuholden/printscreen

Fudbalsku utakmicu Nešvila i Atlante prekinula je jaka kiša, a nepažnju redara oko stadiona iskoristila je devojka koja je utrčala na travu. Ona je prešla veliki dio terena prije nego što su redari primijetili da je tu, pa je njihova intervencija dosta kasnila.

Iako nije jasno šta je ova djevojka željela, na kraju nije uspjela da stigne do cilja. Taman negdje oko polovine terena jedan od redara je sačekao da mu se ona približi, a zatim obaranjem svojstenom američkom fudbaleru je oborio na tlo.

Snažan udarac koji je dobila šokirao je djevojku koja je nekoliko trenutaka ostala da leži na travi, prije nego što su joj redari pomogli da se pridigne. Tada je uz njihovu pomoć napustila teren, ali nije poznato šta se dalje dešavalo sa njom.

Ovako je izgledao udarac:

Na sreću, udarac koji je dobila nije ostavio posljedice po njeno zdravlje, iako se na snimku vidi da je pad bio vrlo nezgodan. Između ostalog, djevojka koja je utrčala na teren je glavom udarila o travu nakon intervencije redara.

Meč je kasnije odigran do kraja i završen je podelom bodova (2:2), što je rezultat koji ne odgovara nijednom timu. Nešliv je nakon 13. kola na 6. poziciji Zapada, dok je Atlanta tek 8. tim Istoka.

Pogledajte kako je izgledao incident:

PROČITAJTE I OVO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC