Bizarno!

Nevjerovatna tuča u Humskoj - fotografi udarali navijača? Čudan sukob na atletskoj stazi, reagovala žandarmerija! (FOTO)

Autor Bojan Jakovljević

Meč Partizana i AEK-a iz Larnake donio je niz sukoba na različitim dijelovima stadiona.

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Partizan je remijem u Humskoj protiv AEK-a iz Larnake završio kvalifikacije za Ligu Evrope, a meč u trećem kolu obilježilo je nekoliko incidenata. Dobar dio meča u glavnoj ulozi bili su navijači koji su tražili odlazak uprave kluba, da bi na kraju susreta postrojili fudbalere Partizana ispred južne tribine. Nastavilo se sukobom Nenada Tomovića i fotoreportera, a dogodio se i jedan sukob koji mnogi nisu vidjeli.

U njemu su učestvovala dvojica fotografa, jedan navijač Partizana i jedan pripadnik Žandarmerije! Sa slika je teško zaključiti šta se tačno desilo, osim da je došlo do tuče!

Sukob se dogodio na atletskoj stazi nakon završetka utakmice, a fotografije jasno pokazuju da su se dvojica fotografa sukobili sa navijačem. On je preskočio ogradu, možda čak i da bi krenuo ka igračima crno-bijelih, ali je ušao u sukob tamo gdje to niko nije očekivao. Kako su fotoreporteri bili brojniji, uspjeli su da ga savladaju i sačekaju dolazak pripadnika Žandarmerije.

Pogledajte tu situaciju:

Inače, ovo je samo jedan u nizu bizarnih incidenata u koje su bili uključeni fotoreporteri sa ovog meča. Kako ističe srpski defanzivac Nenad Tomović, njega je jedan od fotografa provocirao tokom čitavog meča, a između ostalog mu je psovao majku i djecu, što nije želio da trpi. Bivši reprezentativac Srbije zaletio se na kraju susreta i odgurnuo tog čovjeka, kao što mu je i obećao tokom utakmice?!

Ovako je izgledao incident u kojem su učestvovali Nenad Tomović i fotoreporter: