• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan odmah smijenio Stolicu!? Navijači skandirali "Ilija, odlazi", a uprava ga otpustila nakon šamara u Humskoj!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Uprava kluba smijenila trenera poslije ispadanja iz Lige Evrope.

 Partizan smijenio Iliju Stolicu Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ilija Stolica dobio je otkaz poslije ispadanja iz Lige Evrope. AEK iz Larnake je došao do remija u Humskoj, prošao je dalje, a to je koštalo posla trenera, prenosi "Kurir".

Prema informacijama koje stižu šef struke crno-bijelih odmah je smijenjen poslije neuspjeha i svega što se dogodilo u Beogradu. Ekipu čeka Liga konferencija i duel sa Hamrunom, a uz to i već značajan zaostatak za Crvenom zvezdom od sedam bodova.

"Ne mislim da bolja ekipa ide dalje, večeras smo počeli dobro, kontrolisali smo sve kako treba, desile su se greške koje su uslovile da odigramo neriješeno i da ispadnemo iz Lige Evrope. Teška situacija. Teško je naprasno analizirati, imali smo dva puta rezultat, ne mislim da je cijelo drugo poluvrijeme bilo problematično, ali primili smo gol, nismo uspjeli da ga postignemo, Kvinsijeva stativa... Nemamo sreću u svim ovim utakmicama, možda je nismo ni zaslužili", rekao je Stolica u izjavi za "Arenu sport" odmah po završetku meča.

Dok je išao ka tunelu sa tribina se orilo "Ilija, odlazi", pa je uslijedilo novo skandiranje za čelnike kluba i "Uprava napolje". Izgleda da srpski stručnjak neće dobiti priliku da vodi tim na Malti u narednom kolu za plasman u Ligu konferencija. Hoće li Partizan do tada uspjeti da pronađe novog šefa struke?

Stolica je dobio otkaz poslije samo 65 dana. Vodio je tim na četiri utakmica u Superligi i zabilježio je samo jednu pobjedu i to u prvom kolu protiv Javora. Od tada su kola krenula nizbrdo. Uslijedila su dva remija (sa Radničkim u Nišu i TSC-om u Humskoj), pa poraz u Novom Pazaru.

Poslije poraza na Kipru crno-bijeli odložili su meč sa Napretkom kako bi se fokusirali na revanš. Izgleda da ni to nije pomoglo pošto je tim iz Larnake remijem došao do cilja i prolaza u narednu rundu i duel sa Dnjeprom.

Uz to treba podsjetiti i da je sportski direktor Ivica Iliev podnio ostavku zbog neslaganja sa čelnicima kluba oko ostanka Stolice. Trener je ostao, stigla su pojačanja poput Andrije Pavlovića. Izgleda da će neko novi sjesti na užarenu klupu.

Možda će vas zanimati

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Pfc

UPRAVA OUT !!!

Hmm

Sad je tek jasno koliko je Stanoje dobar trener. Sto je najtuznije, da njega nije bilo, ova uprava bi davno letila napolje, sto je odavno zasluzila.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC