• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Humskoj, Grobari postrojili fudbalere Partizana! Tražili da igrači skandiraju protiv uprave - kapiten na udaru!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Poslije poraza protiv AEK-a i otpuštanja trenera Ilije Stolice, burno je bilo i na atletskoj stazi, gdje su navijači "postrojili" fudbalere.

 Grobari postrojili fudbalere Partizana i tjerali ih da skandiraju protiv uprave Izvor: MN PRESS

Haos u Humskoj, poslije šamara od AEK-a, pa smjene Ilije Stolice, navijači su ispred južne tribine postrojili igrače crno-bijelih i tražili od njih da skandiraju sa njima protiv uprave, na šta fudbaleri nisu pristali.

Poslije  neprijatne scene, jedan navijač je sišao sa ograde i prišao kapitenu Slobodanu Uroševiću koji je poveo ekipu u svlačionicu i nakon kraće tenzije igrači su ipak otišli na tuširanje. U trenutku kad su navijači i Urošević ušli u raspravu, intervenisali su redari.

Klub je u velikim problemima, navijači su svoje nezadovoljstvo pokazali skandiranjem "Uprava napolje", potom su skandirali i Iliji Stolici, a kako stvari stoje traži se novi trener koji će sjesti na užarenu klubu posrnulih crno-bijelih. U ovom trenutku je pitanje ko će to biti, ali se sigurno zna da će u plej-ofu za Konferencijsku ligu voditi tim protiv malo poznatog tima sa Malte.

Podsjetimo, iz kluba je do sada otišao sportski direktor Ivica Iliev koji je podnio ostavku poslije neslaganja sa čelnicima oko trenera Stolice... Za crno-bijelima je jako teških mjesec dana, a sve viđeno u četvrtak na stadionu u Humskoj ne nagovještava da će Partizan uspjeti da se brzo konsoliduje poslije serije žestokih udaraca.

Dok su se na atletskoj stazi odvijale ovakve scene, fudbaler AEK-a Nenad Tomović, bivši fudbaler Crvene zvezde, nasrnuo je poslije meča na jednog fotografa.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC