RAZMONTIRALI IH!

PSŽ je "sipao" 7 komada: Mbape dao gol za 8 sekundi, Mesi mu je sve namjestio!

Autor Dragan Šutvić

Nevjerovatnih 7:1 za PSŽ na gostovanju Lilu, u meču na kojem su Mesi, Mbape i Nejmar zajedno postigli šest golova.

Izvor: Streamja.com/Printscreen

Pari Sen Žermen je prethodnih dana bio u centru pažnje evropske fudbalske javnosti nakon sve češćih sukoba u timu. Vidjeli smo prošlog vikenda razmaženog Kilijana Mbapea kako se duri što ne dobija loptu, a potom i svađa sa Nejmarom oko izvođenja penala.

Bilo je mnogo priča o tenzijama u ekipi, a oni su riješili u nedjelju da pokažu da mogu i uprkos tim pričama da igraju strašan fudbal. PSŽ je "razmontirao" Lil 7:1 i to na gostovanju, a sve je počelo fenomenalnim pogotkom Mbapea poslije samo osam sekundi meča!

Kakav strašan utakmice Pari Sen Žermena, početak koji je nagovijestio pravu kanonadu! Nije se pošteno ni krenulo sa centra, a fenomenalna akcija rezultirala je u asistenciji Lionela Mesija za Mbapea, koji je poslije samo osam sekundi igre promijenio rezultat na semaforu.

Pogledajte kako je PSŽ postigao taj pogodak:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

I kako to obično biva, PSŽ je na nekom morao da iskali bijes. Ređali su se potom golovi kao na traci. Mesi je povisio na 2:0, Ašraf Hakimi je postigao treći, a Nejmar četvrti gol i sve to u prvom poluvremenu.

Nejmar je potom povisio i na 5:0 u 52. minutu, da bi Džonatan Bamba postigao utješan gol za Lil. Do kraja meča je i Mbape uspio da stigne do het-trika sa još dva pogotka, čime je potvrdio da ga napisi medija baš i ne dotiču puno.

PSŽ sada ima maksimalnih devet bodova, a u prva tri kola postigli su nestvarnih 17 golova!

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!