• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovo su pravi razlozi zašto se Mbape i Nejmar ne podnose! Drugove zavadio tajni plan

Autor Haris Krhalić

I dalje se priča o sve lošijim odnosima Kilijana Mbapea i Nejmara, dvojice igrača Pari Sen Žermena koji su nekada mnogo vremena provodili zajedno, a sada se nalaze na suprotnim stranama sukoba.

 Razlozi svađe Nejmara i Mbapea Izvor: Profimedia

Sezona nije pošteno ni počela, a već "kuva" u Pari Sen Žermenu! Fudbalske zvijezde u Parizu se međusobno sve manje podnose, a u glavnoj ulozi sada su Kilijan Mbape i Nejmar.

Sve više se priča o bezobrazluku Mbapea - prvo je to bilo zbog razmaženog ponašanja nasred utakmice kada se ljutio jer mu saigrač nije dodao loptu, a onda se pojavio i snimak na kojem Francuz u prolazu udara Mesija i svađa se sa Nejmarom oko izvođenja penala. A sada su otkriveni svi detalji sukoba Mbapea i Nejmara i priča se o tri stvari koje su francuskoj zvijezdi zasmetale!

Sve je više stvari koje ukazuju na to da su Francuz i Brazilac narušili međusobni odnos i da više nisu onakvi drugari kakvi su bili prije nekoliko godina. PSŽ je odlično počeo sezonu u Francuskoj sa dvije pobjede i 10 postignutih golova, ali prava tenzija viđena je na meču protiv Monpeljea (pobjeda 5:2). Tada se Mbape raspravljao sa Nejmarom i tražio mu da mu prepusti izvođenje penala, iako je Mbape jedan penal na tom meču prethodno protraćio.

Nejmar to nije dopustio i postigao je gol, a nakon svega, sve više su na površinu počele da isplivavaju tenzije između dvije zvijezde Parižana. Sve je počelo kada je Nejmar na Tviteru lajkovao objavu u kojoj se Mbape kritikuje.

"Sad je i zvanično, Mbape je taj koji izvodi penala u klubu, mora da je razlog ugovor. Nema šanse da bi Nejmar bio drugi izbor za izvođenje jedanaesteraca. Sigurno je do ugovora, Kilijan je vlasnik Parižana", napisao je jedan Nejmarov fan, što je Brazilac i lajkovao.

Sporni ugovor je onaj od ljetos koji je Mbape poslije velike drame potpisao, kada je u posljednji čas odlučio da ostane i ne preseli se u Real Madrid. Tada je dobio velika ovlašćenja, zbog čega su ga mnogi na društvenim mrežama prozivali da je "novi vlasnik PSŽ-a" i da se on pita za sve.

Drugi razlog za netrpeljivost između dvojice igrača, otkrio je Roman Molina, poznati francuski novinar dobro upućen u dešavanja u svlačionicu PSŽ-a. On je ljetos isticao da je Mbape želio da Nejmar napusti klub u ovom prelaznom roku, do čega ipak nije došlo.

U Francuskoj mediji sada pišu i da Mbape u PSŽ-u može da "vidi samo dvojicu" velikih zvijezda, pa je spreman da učini sve da Nejmar napusti klub, kako bi među najvećih imena u timu ostali samo on i Lionel Mesi. Njihov sukob bi mogao da napravi razdor u svlačionici ekipe, pošto je i Mbape prestao da se u tolikoj mjeri druži sa grupom igrača kojima je španski jezik glavni (Mesi, Nejmar, Ramos...) i pridružio se frankofonoj ekipi igrača, prije svih Ašrafu Hakimiju.

Izvor: Profimedia

Treća stvar koja je navodno zasmetala Mbapeu kod Nejmara jeste i njegova izjava. Brazilac je jednom prilikom bio upitan koji detalj u karijeri mu je bio najupečatljiviji, a on je izabrao čuvenu "remontadu". Bio je to preokret Barselone i pobjeda 6:1 baš protiv Pari Sen Žermena, kluba za koji Mbape navija od malih nogu.

Bilo kako bilo, sada unutar svlačionice PSŽ-a postoje dvije velike klike. Na jednoj strani je Mbape koji želi da se još dugo pita za sve u Parizu, a na drugoj Nejmar koji mnogima ide na nerve zbog njegovih slabijih partija proteklih sezona. Možda baš taj sukob ponovo spriječi PSŽ u borbi za osvajanje prve, istorijske Lige šampiona.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC