• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bomba - Srbina želi PSŽ! Imaju "drim tim" s Mesijem, Nejmarom i Mbapeom, a krenuli su u napad na Ivana!

Autor Dragan Šutvić

Odjeknula je vijest iz Italije - PSŽ želi reprezentativca Srbije, Ivana Ilića!

 psž želi ivana ilića Izvor: MN Press/Profimedia

Ponoćna transfer "bomba" odjekuje Italijom - Pari sen Žermenovom timu zvijezda bi u narednim danima mogao da se priključi srpski fudbaler!

Igrač Verone i reprezentativac Srbije Ivan Ilić postao je najnovija meta Parižana u ovom prelaznom roku, a njegovi agenti su već u Milanu kako bi započeli pregovore!

Pominjao se proteklih godina Sergej Milinković-Savić kao igrač kojeg bi PSŽ možda mogao da dovede, a sada je bogati šampion Francuske "zagrizao" za drugog srpskog igrača.

Kako je u noći između petka i subote javio Đanluka di Marcio, italijanski specijalista za vijesti o transferima, Pari Sen Žermen je zainteresovan za Ivana Ilića, nekada člana Crvene zvezde i Mančester sitija.

Poslije dvije odlične sezone u dresu Verone u Seriji A, Ilić je privukao pažnju i to bogatog kluba koji je ovog ljeta riješio da promijeni transfer politiku. I dok su prošle sezone stizale superzvijezde poput Lionela Mesija, Serhija Ramosa i Đanluiđija Donarume, na "Parku prinčeva" su napravili zaokret.

Dolazak Luisa Kamposa na mjesto sportskog direktora okrenuo je PSŽ igračima koji bi u budućnosti tek mogli da mnogo donesu, umjesto da kupuju već stvorene velike zvezde. I 21-godišnji Srbin spada među njih.

Ilić je odigrao tri meča za A reprezentaciju Srbije. Iz Crvene zvezde je prodat Mančester sitiju 2017. godine, a Verona ga je otkupila od građana prošlog ljeta za 7.500.000 evra.

Za Ilića su prvo bili zainteresovani Napoli i Lacio, pominjao se i Milan, a Verona je tada tim klubovima poručila da je za Srbina potrebno da plate 20.000.000 evra. Ta brojka bi lako mogla da skoči sada kada je i PSŽ u igri. Ukoliko Parižani odrade posao do kraja, Ilić bi ovog ljeta mogao da "grad ljubavi" zamijeni "gradom svjetlosti".

A u Parizu bi mladi Srbin igrao uz Mesija, Nejmara, Kilijana Mbapea...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC