Baš loše!

Ronaldov potez šokirao navijače - ovako se ne ponaša zvijezda: Portugalac odgurnuo navijačicu i otišao! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Slavni portugalski fudbaler nije bio raspoložen za fotografisanje...

Izvor: Twitter/MUFCMENA/printscreen

Pobijedili su fudbaleri Mančester junajteda na gostovanju Šerifu u Tiraspolju, a debitantski gol u Ligi Evrope postigao je Kristijano Ronaldo. Iskusni Portugalac zaigrao je po prvi put u karijeri u ovom takmičenju i sa bijele tačke je u 39. minutu meča savladao domaćeg golmana. Ipak, to nije glavna tema dana.

O portugalskom fudbaleru danas se priča zbog njegovog lošeg gesta na poluvremenu, kada je prilikom odlaska u svlačionicu potpuno ignorisao zahtjev jedne djevojke da se fotografišu. Navijačica koja je očigledno član medicinskog osoblja pokušala je da zaustavi Ronalda i dobije sliku sa jednim od najboljih fudbalera svih vremena. Prvo mu se obratila, na šta on nije reagovao, a zatim je odgurnuo njenu pruženu ruku.

Jasno je bilo da Kristijano Ronaldo ne želi da izađe u susret navijačici, a ubrzo se na licu mjesta pojavila i žena koja je očigledno dio Junajtedove delegacije. Ona je stala na Ronaldovu stranu i nije vidjela ništa sporno u tome što je Kristijano samo produžio u svlačionicu nakon prvih 45 minuta fudbala.

Portugalski fudbaler našao se na udaru kritika navijača jer ovo nije gest kakav se očekuje od velikih zvijezda. Pogledajte kako je on to uradio.