Au!

Legendarni Nijemac pobjesnio - toliko ga je iznervirao Bajern: Borusijin šok u 95. minutu, pa luda reakcija u loži!

Autor Bojan Jakovljević

Čuveni njemački golman Oliver Kan izgubio živce nakon kiksa Bajerna iz Minhena.

Izvor: Twitter/ESPN/printscreen

Borusija je uspjela da pokaže zube! Dugo traje niz mečeva u kojima nisu savladali Bajern, ali večerašnji remi na Vestfalenu težak je mnogo više od tri boda. Do remija i boda (2:2) tim iz Dortmunda stigao je u posljednjoj sekundi meča, pogotkom Antonija Modesta, korpulentnog napadača koji je ljetos stigao u klub.

Snažni fudbaler pogodio je za rezultatsko poravnanje i tako izazvao burnu reakciju legendarnog Olivera Kana. Nekadašnji čuvar mreže Bajerna i Njemačke, a sada direktor u gigantu iz Bavarske, poludio je u svečanoj loži nakon što je njegov tim primio pogodak za izjednačenje!

On je prvo napravio grimasu na licu, zatim se zavalio u stolicu, a onda i rukama udario u staklenu ogradu koja je bila ispred njega.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsjećamo, ovaj remi samo je nastavak Bajernove loše forme u prvenstvu. Dok u Ligi šampiona imaju tri ubjedljive pobjede i drže prvo mjesto u grupi, u Bundesligi upisali su samo jedan trijumf na posljednjih šest mečeva. Trenutno zauzimaju treću poziciju sa 16 bodova iz devet mečeva, a isto toliko ima i Borusija iz Dortmunda. Na čelu tabele su Union Berlin i Frajburg koji su u osam kola sakupili 17 bodova.