Zamotan!

Krvav napustio teren, pa se nasmijao u kameru: Prva fotografija Realovog štopera nakon 20 kopči! (FOTO)

Autor Nebojša Šatara

Selfi iz aviona oduševio je navijače Reala.

Izvor: Instagram/toniruediger/printscreen

Njemački štoper Antonio Ridiger bio je najveća žrtva u meču Lige šampiona između Šahtjora i Real Madrida. Strijelac izjednačujućeg gola u 95. minutu susreta morao je krvave glave da napusti teren, a kasnije se ispostavilo da će zbog sudara sa golmanom Trubinom morati da bude ušiven.

Ridiger je zaradio 20 kopči tom prilikom, a iz aviona je podijelio selfi sa zavojem na glavi. Njemu je zavijeno čitavo čelo, ali i preko desnog oka, iako se nisu pojavile informacije o toj povredi. Navodno, Ridiger je zadobio samo rasjekotinu, a na današnjim pregledima treba detaljnije da se utvrdi da li je došlo do nekog preloma.

On je inače poznat po veoma oštroj igri ičak ni na treninzima ne štedi svoje saigrače u klubu. Nijemac u svaki duel ulazi maksimalno, a tako je bilo i ovog puta, kada se duboko u nadoknadi sudario sa golmanom ukrajinskog tima. Krvav je ostao da leži na travi, a zatim uz pomoć ljekarskog tima napustio teren.

Navijači Reala iz Madrida ponovo će ga vidjeti sa karakterističnom maskom na licu, a oni tvrde da je Antonio Ridiger najbolje partije u karijeri pružao baš kada je bio "maskiran". Doduše, nismo sigurni da će već za vikend biti na terenu, možda ga čeka mala pauza.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

(MONDO)