• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strahinja Pavlović zapjevao u Zagrebu - "Nije to Dinamova pjesma": Čuveni hit na Maksimiru, ali uz objašnjenje!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Reprezentativac Srbije i bivši štoper Partizana Strahinja Pavlović odgovorio je hrvatskim medijima.

 Strahinja-Pavlovic-zapevao-omiljenu-pjesmu-navijaca-Dinama Izvor: MN PRESS

Mladi srpski fudbaler Strahinja Pavlović (21) odigrao je čitav meč za ekipu Red bul Salcburga na gostovanju Dinamu iz Zagreba, a
nakon susreta četvrtog kola grupne faze Lige šampiona bio je u centru pažnje. On je zapao za oko hrvatskim medijima jer je ispred njih zapjevao omiljenu pjesmu navijača zagrebačkog tima, ali uz posebno objašnjenje!

Dok je njegov saigrač Amar Dedić odgovarao na pitanja hrvatskih novinara, Strahinja je u prolazu otpjevao stihove Novih fosila "Kako je dobro vidjeti te opet, staviti ruke na tvoja ramena..." i zbog toga privukao pažnju na sebe. Hrvatski novinari pohvalili su ga zbog pjevanja navijačke numere koju grupa "Bad Blue Boys" često koristi na utakmicama, ali je reprezentativac Srbije imao objašnjenje.

Izvor: Profimedia

"A ne, nije to Dinamova pjesma", rekao je Pavlović na kraju svog nastupa. Jasno, Strahinja Pavlović iskoristio je ove stihove jer je njegova ekipa i na gostovanju uspjela da ostvari dobar rezultat, pa nakon dva meča sa hrvatskim timom ima četiri boda i veliku šansu da i narednog proljeća igra evropski fudbal.

Navijačima u Srbiji dobro je poznata melodija koju su Novi fosili otpjevali davne 1986. godine. Stihove iz pjesme "Za dobra stara vremena" često koriste navijači Crvene zvezde i Partizana u mečevima protiv hrvatskih klubova, posebno kada slave pobjede u regionalnom košarkaškom takmičenju. Uz malo izmijenjen tekst čuvene pjesme, navijači beogradskih timova podsjećaju na slavna vremena u kojima su njihovi klubovi bili uspješniji od hrvatskih, a sada se ponovo sreću nakon nekoliko decenija u kojima nisu igrali mečeve.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC