Fudbal

Otac Luke Jovića ima kratak fitilj kao trener: Bog vas j..., primate gol nenormalno! (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Ekipa iz Lukinog rodnog sela, Batara, ne igra baš onako kako bi želio njegov otac.

Izvor: Sport Bijeljina/Screenshot

Nakon što je ljetos obukao dres Fiorentine, Luka Jović je zbog slabijih partija "nervirao", kako navijače Fiorentine, tako i svoje ljubitelje sa ovih prostora. Ipak, Luka je konačno "proradio", a ni povreda u pretprošlom kolu nije ostavila posljedice što dokazuje pogodak za vikend protiv Intera, kada je upravo Jović krunisao "srpsku akciju" iz kornera, za 3:3 u tom trenutku. 

Njegova trenutna forma će se sigurno svidjeti i njegovom ocu Milanu koji međutim, trenutno ima drugih briga i razloga za nerviranje.

Naime, on se nakon igračke karijere odlučio okušati i u trenerskim vodama.

Jović stariji trenutno vodi klub iz Lukinog rodnog sela Batara koje je udaljeno 21 kilometar od Bijeljine, gdje roditelji mladog Jovića i dalje žive skromno u porodičnoj kući.

Drina iz Batara trenutno nastupa u Regionalnoj ligi RS – Istok, a u svom debitanskom nastupu nakon 12 odigranih kola zauzimaju osmo mjesto sa 19 bodova.

U derbiju 12. kola trenutni lider ovog takmičenja ekipa Zadrugara je na svom terenu dočekala tim koji sa klupe predvodi Jović senior, a domaćini su slavili sa 3:1.

Ekipa Drine je u posljednja tri kola uspjela da osvoji samo bod, što se očigledno ne sviđa Joviću koji je nakon primljenog gola izgubio živce te opsovao Boga svojim igračima.

Pogledajte!