• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović mora da promijeni mentalitet, inače ništa od karijere! Bivši reprezentativac Srbije ima poruku za Luku: Probudi se

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Zdravko Kuzmanović je u karijeri nosio dres Fiorentine, u kome sada nastupa Luka Jović. Bivši reprezentativac Srbije ima poruku za napadača "orlova".

 Zdravko Kuzmanović poručio Luki Joviću da promijeni mentalitet Izvor: Profimedia

Nekadašnji reprezentativac Srbije i dugogodišnji vezista Fiorentine Zdravko Kuzmanović govorio je za "Radio Bravo" o Luki Joviću i njegovom dolasku u Firencu. 

Na početku karijere u ovom klubu napadač iz Bijeljine je davao golove, ali sada je u padu forme, a uz to se povrijedio. Kuzmanović je imao neke savjete za svog mlađeg sunarodnika.

"Luka je u Fiorentini dobio novu šansu da vrati karijeru na pravi put. Ipak, mora da promijeni mentalitet, jer ako to ne bude uradio biće mu sve teže kako vrijeme bude prolazilo. Mora da se probudi, jer Fiorentina mnogo zavisi od Kabrala i njega. A, ni jednom, ni drugom baš ne ide... Kada napadačima ne ide, onda se i tim muči. Napadač jednostavno mora da pravi razliku na terenu", istakao je Kuzmanović. 

Srpski špic je u prethodnom periodu pogađao u Ligi konferencija gdje je dao po gol u oba meča sa Hartsom, ali je u Seriji A postigao samo jedan gol i to u avgustu u meču sa Kremonenzeom. Njegova konkurencija u špicu je 24-godišnji Brazilac Artur Kabral, koji je takođe van forme i nije dao nijedan gol 

"On je u baš lošoj poziciji, bio je mnogo bolji u Bazelu. Sada definitivno nije onaj igrač kojeg sam upoznao u Bazelu. Mora što pre da se podigne i napreduje. Nije u formi i to se jasno vidi sada", zaključio je Kuzmanović. 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC